Hondenspeeltjes

Honden doen niets liever dan spelen met u als eigenaar. Met de juiste hondenspeeltjes wordt dat nog leuker voor u en uw huisdier. Ook kunnen speeltjes voor afleiding zorgen tijdens een verplichte rustperiode na bijvoorbeeld een behandeling of operatie. Het aanbod is groot. Bij het MCD maakten we een selectie van leuke gekleurde puzzel speeltjes.

 

De speeltjes

Met de hondenspeeltjes van West Paw beleeft uw hond veel plezier. Deze speeltjes kunnen heel goed afleiding bieden tijdens een ‘verplicht opgelegde rustperiode’, bijvoorbeeld na een orthopedische behandeling. Door uw hond een uitdaging te bieden, kan het gemis van het vrij buiten rennen en spelen, in alle veiligheid worden opgevangen. In de speeltjes kunt u voer verstoppen, wat uw hond spelenderwijs kan bemachtigen.

De speeltjes van West Paw zijn van duurzaam en sterk materiaal en zijn in drie kleuren verkrijgbaar.

Dieet

Bij de afdeling orthopedie krijgen veel honden een speciaal dieet voorgeschreven. Een artrose ondersteunende voeding blijkt bijvoorbeeld vaak effectief bij gewrichtsproblemen. Ook kan de dierenarts adviseren uw hond op dieet te zetten, omdat afvallen één van de belangrijkste behandelingen is van artrose.

De hondenspeeltjes kunt u vullen met de blikvoeding variant van de door de dierenarts voorgeschreven dieetvoeding. Vaak is van deze speciale voeding ook blikvoer verkrijgbaar. Het is aan te raden een hondenspeeltje te vullen met dit blikvoer omdat uw hond hierdoor gemiddeld rustiger zal eten, wat kan helpen bij het afvallen.

Bestellen

Zowel kleine als grote honden, pups en oudere honden hebben plezier van het speelgoed. De volgende speeltjes kunt u bij het MCD bestellen. Vraag ons vrijblijvend naar meer informatie bij uw volgend bezoek!

West Paw Zogoflex Toppl treat toy small

De Toppl treat toy small is door zijn formaat ook geschikt voor de kleinere hond. In het speeltje kunt u brokjes vast klemmen tussen de vormen die aanwezig zijn in de binnenkant van het speeltje. Dit maakt het spel extra uitdagend. Ook kunt u blikvoer in het speeltje verstoppen. Bij warm weer kunt u uw hond extra verkoelen door bijvoorbeeld het blikvoer of de hondensnack in te vriezen.

Afmeting         L6xB7xH6
Prijs                 €19,95

West Paw Zogoflex Toppl treat toy large

De Toppl treat toy large is geschikt voor de grotere hond. In het speeltje kunt u brokjes vast klemmen tussen de vormen die aanwezig zijn in de binnenkant van het speeltje. Dit maakt het spel extra uitdagend. Ook kunt u blikvoer in het speeltje verstoppen. Bij warm weer kunt u uw hond extra verkoelen door bijvoorbeeld het blikvoer of de hondensnack in te vriezen.

Afmeting         L8,5xB9,5xH8,5
Prijs                 €24,95

Tip: combineren is ook leuk! Gebruik de Toppl treat toy small en large samen en maak het spel een nog grotere uitdaging voor uw hond.

West Paw Zogoflex Tux

De Tux lijkt ook vooral geschikt voor de middelgrote tot grotere hond. In combinatie met blikvoer dat in dit speeltje kan worden verstopt, beleeft uw hond gegarandeerd plezier. Honden kunnen op deze wijze langdurig bezig zijn met dit spel en de benchrust even vergeten.

Afmeting         L12xB12xH7
Prijs                 €19,95

Meer info

Vraag ernaar bij uw volgend bezoek, dan kunt u vrijblijvend de speeltjes bekijken. Of mail ons voor meer informatie via orthopeed@mcvoordieren.nl

Speciaal geschikt voor uw hond als afleiding tijdens de benchrust of als geestelijke uitdaging! De vrolijk gekleurde hondenspeeltjes zijn geschikt voor iedere hond!

Lees verder
Deel deze pagina
LinkedIn
Facebook
Email
WhatsApp
Onze receptionisten staan je graag te woord
Gerelateerde berichten