Over ons

Diergeneeskunde student Radiologie (24-32 uur)

Als poli assistent bij de afdeling Radiologie van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij het MCD draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. Dit biedt de ultieme kans om veel te leren over jouw aanstaande beroep. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen en dierenartsen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. Vanwege uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar een enthousiaste en leergierige DGK student die ons bestaande team komt ondersteunen.

Je bent diergeneeskunde student en staat open voor een nieuwe uitdaging voor minimaal 24 uur per week. Je hebt reeds enige werkervaring opgedaan in de veterinaire sector. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Je bent enthousiast en leergierig. Je wilt graag de beste paraveterinair worden die je kunt zijn.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een contract voor 24-32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Onze receptionisten staan je graag te woord