Over ons

Internship weke delen Chirurgie

Je wordt onderdeel van de afdeling Chirurgie. Onder begeleiding van de chirurgen ontvang je patiënten op de poli en draag je bij aan de zorg van de opgenomen chirurgie patiënten. Ook assisteer je bij de voorbereiding, de operatie en de recovery van de operatiepatiënten.  

Je werkt samen met de opname-artsen en onderhoudt de dagelijkse communicatie met de eigenaren van de opgenomen patiënten van de afdeling weke delen chirurgie. Op termijn ga je meedraaien in het anesthesie-achterwacht rooster.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts.

Je bent een dierenarts die houdt van een uitdaging en niet kan wachten om meer kennis en ervaring op te doen op het gebied van chirurgie en anesthesie. Je hebt minimaal 1 tot 2 jaar praktijkervaring in een goed geoutilleerde gezelschapsdieren praktijk, of je hebt deelgenomen aan een erkend roterend Internship. Goede communicatieve vaardigheden en flexibiliteit zijn een must.

Een contract voor 32 tot 40 uur per week met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij het grote en gevarieerde patiënten aanbod, deelname aan het interne onderwijs voor onze residents en begeleiding door de specialisten wordt een optimale basis gelegd voor een verdere ontwikkeling van je kennis en kunde.

Ben jij de ambitieuze collega die wij zoeken? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via onderstaande link. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen met vacatures@mcvoordieren.nl.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord