Over ons

Vacature gespecialiseerd Internship - Interne Geneeskunde

Als gespecialiseerde intern word je onderdeel van de afdeling Interne Geneeskunde. Onder supervisie van de internisten zul je meedraaien in de reguliere poli, spoedpatiënten behandelen, chemotherapie uitvoeren en zorg dragen voor gehospitaliseerde dieren van de afdeling. Ook procedures, zoals endoscopieën en pericardiocentese, zul je samen met jouw supervisor uitvoeren. De gespecialiseerde intern heeft daarnaast dezelfde administratieve taken als de rest van het team: contact onderhouden met eigenaren, verslagen schrijven voor de verwijzend dierenarts, instructies uitwerken voor opgenomen patiënten en het overdragen van patiënten aan collega’s. 

Het Medisch Centrum voor Dieren is de grootste privé spoed- en verwijskliniek voor dieren in Nederland. De kliniek is 24/7 geopend voor spoedgevallen en opnamepatiënten en biedt specialistische zorg op het gebied van chirurgie, dermatologie, interne geneeskunde, oogheelkunde, orthopedie en radiologie. In totaal werken er meer dan 120 mensen over de verschillende afdelingen. De afdeling Interne Geneeskunde wordt bemand door vier specialisten, twee specialisten in opleiding en acht paraveterinairen. 

Je bent een dierenarts die houdt van een uitdaging en niet kan wachten om meer kennis en ervaring op te doen in de interne geneeskunde. Je hebt een roterend internship afgerond of enkele jaren relevante klinische ervaring. Je hebt de ambitie om je uiteindelijk te specialiseren tot internist via een ECVIM residency programma.

Een contract voor 32 tot 36 uur per week met een marktconform salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden. Dankzij het grote en gevarieerde patiëntenaanbod, deelname aan het interne onderwijs voor onze residents en begeleiding door de specialisten wordt een optimale basis gelegd voor een opleiding tot specialist.

Ben jij de ambitieuze collega die wij zoeken? Stuur ons dan uiterlijk 17 juli jouw CV en motivatiebrief via onderstaande link. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen via vacatures@mcvoordieren.nl t.a.v. Lindsay van den Bossche of Miguel Campos.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord