Over ons

Vacature stagiair(e) Marketing & Communicatie

Als stagiair(e) Marketing & Communicatie ondersteun je onze marketing manager bij alle marketing activiteiten in de dierenkliniek. Dat houdt in dat je helpt bij de invulling van onze social media kanalen, de website en het interne nieuws. Daarnaast ondersteun je bij het organiseren van onderwijs en activiteiten in de kliniek. Zo stel jij voor Dierendag de goodybag samen en verzin je een toffe winactie voor de volgers op social media. Je duikt met je camera en notitieblok de kliniek in op zoek naar mooie en ontroerende verhalen van patiënten. Je legt het waardevolle werk van de specialisten en hun team vast en weet dit te vertalen naar een leuke post voor social media of voor een uitgebreider artikel in een vakblad.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) voor een periode van 10 tot 20 weken. Je volgt momenteel een MBO 4 of HBO opleiding in de richting van marketing, media of communicatie.

Je werkt graag met dieren en vindt het leuk om de mooie verhalen in onze kliniek vast te leggen in foto, video en op schrift. Je durft je collega’s het hemd van het lijf te vragen op zoek naar een goed verhaal. Maar ook ben je creatief, kan je goed zelfstandig werken en help je graag bij de organisatie van nascholing en andere activiteiten in de kliniek. 

De stage is bedoelt als meewerkstage voor 32-40 uur per week.  

  • Je bent enthousiast, zelfstandig en communicatief
  • Je hebt een vlotte pen en affiniteit met de doelgroep
  • Je hebt passie voor social media, marketing en online
  • Je werkt proactief
  • Van plannen maken en organiseren word je blij
  • Je hebt affiniteit met dieren

Écht een super leuke stage Marketing & Communicatie met een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie. Je werkt samen met onze marketing manager die je alles leert over over social media marketing, websitestrategie & het organiseren van nascholing en veterinaire activiteiten. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. In de pauze wandel je gezellig met collega’s en de hondjes in het Westerpark of lunch je met en luister je naar de verhalen van collega’s op de werkvloer. En heb je een break nodig? Dan ga je even langs de honden- of kattenopname om met onze patiënten te knuffelen. 

De ingangsdatum is in overleg vanaf februari 2022 voor een periode van 10 -20 weken. Onze kliniek is gevestigd in Amsterdam Westpoort en goed bereikbaar met het OV.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord