Over ons

Vacature paraveterinair Interne, 24 uur per week

Als paraveterinair bij het Medisch Centrum voor Dierenweet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij onze afdeling interne geneeskunde draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. Je kunt grote stappen maken in je eigen ontwikkeling. 

De afdeling Interne is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van alle aandoeningen van de inwendige organen. Hier zijn momenteel 6 dierenartsen (waaronder 4 specialisten) en 7 assistenten werkzaam. Vanwege uitbreiding van ons team zoeken we een nieuwe collega paraveterinair.  

vacature paraveterinair interne

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en je hebt reeds werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Ervaring met anesthesie is zeer wenselijk en je vindt het geen probleem om te werken met chemotherapie en röntgenstraling. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Je bent enthousiast en leergierig. Je wilt graag de beste paraveterinair worden die je kunt zijn.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts. 

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een contract voor 24 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten. 

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord