Over ons

Vacature paraveterinair Interne Geneeskunde

Kom jij onze specialisten op de afdeling Interne Geneeskunde ondersteunen voor 32 uur per week?

Als paraveterinair bij de afdeling Interne van het Medisch Centrum voor Dieren werk je op het hoogste niveau als het gaat om de zorg voor huisdieren. Onze specialisten Interne zijn de beste in hun vakgebied. De afdeling Interne is gespecialiseerd in het diagnosticeren en behandelen van alle aandoeningen van de inwendige organen. Hier zijn momenteel 7 dierenartsen (waaronder 4 specialisten) en 7 assistenten werkzaam. Vanwege uitbreiding van ons team zoeken we een nieuwe collega paraveterinair.

De werkzaamheden die je als paraveterinair uitvoert op onze afdeling zijn heel divers. Denk hierbij aan het afnemen en verwerken van bloedmonsters, of het plaatsen van een infuus. Ook het in- en uitleiden van patiënten die onder narcose gaan en het helpen bij de geplande procedure zoals bijvoorbeeld een maag/darm scopie, hoort bij de werkzaamheden. Daarnaast is er ook een stukje klantcontact waar je als paraveterinair een belangrijk onderdeel in bent.

Naast je functie als paraveterinair op de afdeling Interne zal je ook werkzaam zijn op de spoedafdeling, zodat je multidisciplinair inzetbaar bent. Ook kun je je in de toekomst verder ontwikkelen bij de andere specialisaties binnen MCD.

vacature paraveterinair interne
  • Jij bent afgestudeerd als paraveterinair, je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt werkervaring in een dierenartsenpraktijk.
  • Je bent flexibel en bereid om achterwachtdiensten te vervullen, zodat we altijd de beste zorg aan onze patiënten kunnen geven. 
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. 
  • Je bent enthousiast en leergierig. 
  • Je wilt graag de beste paraveterinair worden die je kunt zijn.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

  • Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling.
  • Je werkt in een enthousiast en ervaren team in een dynamisch bedrijf, dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer.
  • Wij bieden een contract voor 32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature middels de link hieronder of neem voor vragen gerust contact op met:

Sacha Koekenbier, Paraveterinair Interne, sacha.koekenbier@anicura.nl

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord