Vacature paraveterinair Orthopedie, 27-36 uur per week

Ben jij dé enthousiaste paraveterinair die wij zoeken? Al veel ervaring, nog weinig ervaring of net afgestudeerd, we nodigen iedereen uit verder te lezen en bij enthousiasme te reageren!

Als paraveterinair van onze afdeling Orthopedie ben jij een belangrijke schakel in het proces om onze orthopedische patiënten de beste zorg te bieden die zij verdienen. Samen met het team van specialisten, fysiotherapeuten, paraveterinairen en back office medewerkers draag je zorg voor de behandeling van alle orthopedische patiënten. Op onze afdeling is het nooit saai; het ene moment zit je achter de balie, het andere moment help je op de poli bij een orthopedisch onderzoek, assisteer je tijdens een operatie, ben je verantwoordelijk voor de anesthesie van een patiënt of ondersteun je de fysiotherapeuten.

Van welk bedrijf word jij onderdeel?

Het Medisch Centrum voor Dieren afdeling Orthopedie is onderdeel van de grootste specialistenkliniek van Nederland voor gezelschapsdieren. De afdeling orthopedie draagt zorg voor de behandeling van alle orthopedische patiënten en is in deze samenwerking een zelfstandig bedrijf. Binnen deze afdeling zijn 4 specialisten chirurgie, 3 specialisten chirurgie in opleiding, 2 dierenartsen, 15 paraveterinairen, 3 praktijkhulpen, 2 dierenfysiotherapeuten en 4 back office medewerkers werkzaam. Wegens uitbreiding zijn wij per direct opzoek naar een paraveterinair voor onze afdeling Orthopedie.

Wie zoeken wij?

Een paraveterinair die:

Wat bieden wij?

Ben je geïnteresseerd?

Mail dan zo spoedig mogelijk je brief met je motivatie en CV naar Elles Pronker: e.pronker.orth@mcvoordieren.nl 

Meer informatie over de kliniek en onze afdeling is hier te vinden.