Over ons

Vacature paraveterinair Radiologie, 24 - 32 uur per week

Als paraveterinair bij het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij de radiologie draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. Je kunt grote stappen maken in je eigen ontwikkeling. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. Je zult uitgebreid door ons worden ingewerkt.

Op de afdeling Radiologie zijn momenteel twee (specialist) dierenartsen, twee specialisten in opleiding, een dierenarts en vier assistenten werkzaam. Wegens uitbreiding van het team zoeken we een nieuwe collega paraveterinair.

Het gaat om een functie voor 32 uur per week op vaste dagen.

De afdeling Radiologie is gespecialiseerd in het in beeld brengen van afwijkingen en ziektes van patiënten. Dit doen zij door middel van röntgenfoto’s, echografie, CT-scans en MRI-scans. Met behulp van deze onderzoeken helpen zij de dierenarts of dierenarts-specialist een diagnose te stellen bij het zieke dier. Naast diagnoses stellen bij patiënten, kunnen dieren ook terecht bij de radioloog voor foktechnische screening.

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en hebt werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Ervaring met anesthesie is zeer wenselijk. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Je bent enthousiast en leergierig. Je wilt graag de beste paraveterinair worden die je kunt zijn.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een contract voor (ongeveer) 32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Onze receptionisten staan je graag te woord