Over ons

Vacature Paraveterinair Spoedkliniek (weekend)

Als paraveterinair van de afdeling spoed van MCD weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij de spoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Je werkt als paraveterinair in het weekend op onze spoedpoli of -opname: overdag, ’s avonds en/of ‘s nachts. Je werkt in de flexibele schil, wat betekent dat je tenminste 1 dienst per weekend wordt ingeroosterd (2 maanden vooruit bekend). Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. We hebben ook een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk is voor de 24/7 opname en de spoedopvang.

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en je hebt minimaal 2 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Je bent minimaal 1 dag per week in het weekend beschikbaar en je bent bereid om te werken in onregelmatige diensten. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Ben jij enthousiast, leergierig en herken je jezelf in onze MCD-AniCura waarden? Lees dan snel verder.

In ons team van gemotiveerde en betrokken dierenartsen en paraveterinairen voelt iedereen zich gerespecteerd. Wij staan voor elkaar klaar en helpen elkaar een handje als dat nodig is. MCD-AniCura is ervan overtuigd dat we alleen door nauwe samenwerking en uitwisseling van kennis en ervaring binnen verschillende vakgebieden nog betere veterinaire zorg voor de toekomst kunnen creëren. Samen kunnen we meer bereiken. Wij stimuleren initiatieven om de veterinaire medische competenties van onze medewerkers te ontwikkelen. Sinds 1 november 2016 maakt het MCD deel uit van AniCura, een grote internationale keten van vooraanstaande dierenklinieken. De visie van AniCura is het ‘gezamenlijk creëren van de veterinaire zorg van de toekomst’. De belangrijkste woorden in de visie van AniCura zijn: Samen, Kwaliteit en Service.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte om je verder te ontwikkelen. Je werkt in een enthousiast en gedreven team. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. We bieden in eerste instantie een contract op basis van 0-uren.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord