Over ons

Vacature Praktijkhulp Spoedkliniek

De functie

Als praktijkhulp bij de spoedkliniek van het MCD weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Als praktijkhulp werk je in onze opname: overdag, in de avond en/of in het weekend en op feestdagen. Het aanbod van patiënten is zeer divers en uitdagend. Je werkt altijd met ervaren paraveterinairen en dierenartsen. Je draagt niet de primaire verantwoordelijkheid, maar je draagt wel bij aan het verlenen van een optimale patiëntenzorg.

Als praktijkhulp zorg je ervoor dat de opname en de polikamers schoon zijn; je helpt met het uitlaten van opname dieren en je zorgt ervoor dat deze dieren een schoon hok hebben. Daarnaast zorg je ervoor dat de opname op orde is: je vult alle materialen bij en zorgt voor een schone werkomgeving. Als praktijkhulp pak je de klussen op waar de paraveterinair geen tijd voor heeft. Dit werk is van onschatbare waarde voor een goed verloop in de opname. Het werken als praktijkhulp biedt een mooie kans om te leren van collega paraveterinairen en dierenartsen over het wel en wee van de diergeneeskunde in een dierenziekenhuis. Als praktijkhulp heb je geen verantwoordelijkheid t.o.v. de opnamedieren, deze verantwoordelijkheid ligt primair bij de paraveterinair. Bij goed functioneren zijn er uiteraard mogelijkheden om door te groeien naar een functie met meer verantwoordelijkheden.

Wie zoeken wij?

Studenten die in het laatste jaar van de opleiding tot paraveterinair zitten, paraveterinairen die net zijn afgestudeerd of diergeneeskunde studenten die graag hun praktijkervaring willen vergroten door te werken op een spoedafdeling. Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden geeft je energie. Het werken met dieren is een passie; bij voorkeur zijn we op zoek naar kandidaten die al enige werkervaring hebben met dieren. We zijn op zoek naar kandidaten met een pro-actieve werkhouding, kandidaten die het ‘werk zien liggen’ en niet bang zijn om vieze handen te krijgen. Daarnaast vinden wij een collegiale houding erg belangrijk.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een afwisselende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een 0-uren contract. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, onregelmatigheidstoeslag, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord