Over ons

Vacature Receptionist(e)-Telefonist(e), 16-24 uur per week

Ter versterking van het receptie team zijn wij per direct op zoek naar een Receptionist(e)/Telefoniste(e). Onze receptie is het episch centrum van onze specialistische dierenkliniek en verantwoordelijk voor het eerste en laatste contact met de huisdiereigenaar. Naast het ontvangen van eigenaar & dier, beantwoord je veel (telefonische) vragen van – soms ongeruste – eigenaren of dierenartsen. Je plant de afspraken in voor onze specialistische afdelingen, waar je nauw mee samenwerkt. Je begeleidt de eigenaren bij de afspraak, schrijft hen in en verzorgt ook de financiële afronding. Het nauwkeuring verwerken van financiële handelingen en de kascontrole horen ook bij jouw taken.

Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als receptionist(e) en/of telefonist(e) of soortgelijke functie, bij voorkeur in de humane of veterinaire zorg. Ervaring als paraveterinair is een pre. Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen onze specialistische dierenkliniek. Je bent empathisch en gastvrij ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent handig met computers en kunt goed omgaan met spoedsituaties of hectiek. Je bent collegiaal, stressbestendig en werkt secuur en snel.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste dierenkliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden in eerste instantie een contract voor 16-24 uur per week. Na verloop van tijd is het mogelijk dat dit aantal uur wordt uitgebreid. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord