Over ons

Vacature Receptionist(e), 16 uur (met kans op uitbreiding)

Het MCD groeit! Wegens de uitbreiding van ons team zijn wij op zoek naar een Receptionist(e). Onze receptie/balie is verantwoordelijk voor het eerste en laatste contact met de huisdier eigenaar en het soepel laten verlopen van afspraken binnen onze specialistische dierenkliniek. Naast het ontvangen van eigenaar & dier, beantwoord je vele (telefonische) vragen van – soms ongeruste – eigenaren, dierenartsen of paraveterinairen. Je plant afspraken in bij onze verschillende specialistische afdelingen. Je begeleidt de eigenaren bij de afspraak, schrijft hen in en verzorgt ook de financiële afronding. Het nauwkeuring verwerken van financiële handelingen en de kascontrole horen ook bij jouw taken.

Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring als receptionist(e) of soortgelijke functie, bij voorkeur binnen een humane of veterinaire setting. Je wilt je graag verder ontwikkelen binnen onze specialistische dierenkliniek. Je bent empathisch en gastvrij ingesteld en beschikt over uitstekende communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent handig met computers en ons computersysteem maak je je snel eigen. Je kunt goed omgaan met spoedsituaties en hectiek, waarbij het soms nodig is om voor collega’s in te springen. Je bent collegiaal, stressbestendig en werkt secuur en snel. Werken in een drukke omgeving waarbij jij alles in goede banen leidt, met als resultaat tevreden eigenaren en collega’s, geven je plezier.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden in eerste instantie een contract voor 16 uur per week. Na verloop van tijd is het mogelijk dat dit aantal uur wordt uitgebreid. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Share on linkedin
Share on facebook
Share on email
Share on whatsapp

Onze receptionisten staan je graag te woord