Over ons

Vacature telefonist(e)/receptionist(e) avond en weekend

De functie

Je wordt onderdeel van onze Spoedkliniek en zal in de avonden en weekenden onze receptie bemannen en onze telefoon aannemen. Je werkt nauw samen met de dierenartsen en paraveterinairen van deze afdeling. Aan de balie zul je diereigenaren ontvangen, inschrijven en laten afrekenen aan het einde van het bezoek. Aan de telefoon bepaal je aan de hand van een triage protocol of een patiënt naar onze spoedkliniek moet komen of niet. Je schakelt telefoons naar de juiste personen door. Je biedt ondersteuning bij alle voorkomende administratieve taken rondom agenda beheer, e-mail, patiëntenkaarten en uitslagen.

Wij werken in wisselende diensten. Deze diensten variëren van doordeweeks van 17:30 – 00:30 uur tot in het weekend van 08:00 – 16:00 & 16:00 – 00:30 uur.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoedkliniek, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts. De Spoedkliniek bestaat uit ongeveer 60 mensen. Het is een hecht team met een open en informele werksfeer.

Wie zoeken wij?

Je bent een gemotiveerde telefoniste/receptioniste die het leuk vindt om de verbindende schakel te zijn tussen eigenaar, verwijzer en onze dierenartsen. Kun je prioriteiten stellen en heb je er plezier in om (spoed) afspraken in te plannen zodat ons team zich voor 100% op onze patiënten kan richten? Wij zijn op zoek naar een ervaren telefoniste die talent heeft voor een juiste triage en beslissingen durft te nemen. Je communiceert duidelijk en helder, neemt verantwoording, maar je bent ook goed in staat te luisteren en in te spelen op de emoties van eigenaren.

Een contract voor 16 tot 32 uur per week met aandacht voor persoonlijke groei, een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioenregeling, opvang van je eigen huisdier & korting bij alle AniCura klinieken in Nederland). Ook biedt deze baan je kansen om naast je opleiding of andere activiteiten te werken op een verwijskliniek, waar op hoog niveau wordt gewerkt. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s die je willen helpen.

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken of ben jij die (ex) paraveterinair die op zoek is naar een andere rol? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via onderstaande link. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen met vacatures@mcvoordieren.nl.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord