Over ons

Vacature Veterinair Ondersteuner Chirurgie

Als Veterinair Ondersteuner bij het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Het aanbod van patiënten is zeer divers en uitdagend.

Bij de afdeling chirurgie werken 3 chirurgen, 1 chirurg in opleiding en 7 paraveterinairen. Wegens vervanging van een collega zijn we op zoek naar een nieuwe collega voor 30-32 uur per week verdeeld over 5 dagen. De werktijden zijn (ongeveer) van 12.00  tot 19.00 uur.

Je ondersteunt de paraveterinairen bij het doen van onderzoeken, zoals röntgenfoto’s en bloedonderzoeken. Je ruimt de operatiekamer uit en maakt deze weer klaar voor gebruik. Je maakt het operatie instrumentarium klaar voor gebruik. Je zorgt ervoor dat alles opgeruimd en overzichtelijk blijft. Ook zorg je ervoor dat het voorraad materiaal aangevuld en besteld wordt. Onder toezicht van de paraveterinair en/of de chirurg mag je patiënt gerelateerde werkzaamheden uitvoeren, je voert zelf geen medische handelingen uit.

Jij bent MBO afgestudeerd en je hebt enige werkervaring in de veterinaire sector. Je pakt dingen snel op, je kunt goed schakelen tussen verschillende werkzaamheden en je bent flexibel. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Je vindt het een uitdaging en vooral leuk om in de dierverzorging te werken.

Werken bij het MCD

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een contract voor 30/32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord