In januari 2014 werd onze Labradoodle Sjors ernstig ziek. Na drie weken onder behandeling te zijn geweest bij de eigen dierenarts kwamen we na doorverwijzing terecht bij het MCD. Dodelijk ongerust kwamen we daar aan op na 17.00 uur op een vrijdagmiddag maar Tjerk Bosje stond ons al op te wachten en stelde binnen 5 minuten een diagnose.

We moesten Sjors achterlaten voor onderzoeken en een nachtje observatie. De volgende dag mochten we hem weer ophalen met een tas vol medicijnen en dieetvoeding. Maar…..het wonder gebeurde de medicijnen sloegen aan en Sjors begon op te knappen. We zijn bijna een jaar met hem onder controle gebleven en uiteindelijk in november was hij medicijnvrij en ging het goed. Helaas was dat van korte duur want in december 2014 kreeg hij weer dezelfde klachten.

Gelukkig waren we er snel bij en konden we direct weer terecht. Sjors zit weer aan de medicatie en waarschijnlijk voor de rest van zijn leven en blijft voorlopig nog even onder controle. Het gaat momenteel goed en we zijn blij dat we altijd terecht kunnen voor vragen. Je wordt door iedereen vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Werkelijk helemaal geweldig!