Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

MCDeelgenoot

Bij het MCD geloven we in het bundelen van krachten om voor onze patiënten de allerbeste zorg te leveren. We nodigen dierenartsenpraktijken dan ook uit MCDeelgenoot te worden. Hieronder informeren wij je over de voordelen van deze samenwerking.

Wat houdt het in?

Als MCDeelgenoot willen wij je een totaalpakket aan diensten bieden. Deze diensten bestaan uit het kosteloos verwijzen van patiënten in geval van spoed, niet alleen buiten kantoortijden zoals je gewend bent, maar in overleg ook binnen deze uren. We streven naar korte communicatielijnen, bieden je nascholing en de mogelijkheid mee te lopen met de specialisten in onze kliniek. We willen voor jouw praktijk beschikbaar zijn als expertisecentrum waar je terecht kunt met eerstelijns spoedvragen en opname van kritieke of complexe patiënten.

Verwijzen naar het MCD

Naast verwijzen van jouw spoedpatiënten buiten kantoortijden naar onze Spoedkliniek, staan onze specialisten op werkdagen klaar voor tweedelijns (spoed)patiënten. Je ontvangt van ons de verwijskaart, deze kun je meegeven aan cliënten van jouw praktijk en biedt alle informatie bij verwijzing naar onze specialistenkliniek. Daarnaast voorzien wij je van informatie om op de website van jouw praktijk te plaatsten. Zo is het voor jouw cliënten helder waar zij terecht kunnen en kun je buiten kantoortijden onbezorgd verwijzen naar de Spoedkliniek van het MCD. Via het antwoordapparaat of de voice-over kun je cliënten ook telefonisch doorschakelen naar het MCD. Zo is alles goed geregeld voor jouw patiënten.

Nascholing

Het MCD organiseert met regelmaat nascholing voor de dierenartsen en paraveterinairen van jouw praktijk. Tijdens deze kosteloze nascholingen delen we graag onze kennis en expertise. Specialisten van het MCD spreken over nieuwe inzichten en interessante casuïstiek. We delen graag onze kennis met jou zodat we in de toekomst nog betere veterinaire zorg realiseren. De volledige onderwijskalender en aanmelden kan hier.

Meelopen

Als MCDeelgenoot ben je van harte welkom een dag mee te lopen met de specialisten op verschillende afdelingen. Zo ervaar je zelf hoe we omgaan met de zorg van jouw patiënten, hoe wij tot diagnose komen en welke operatietechnieken worden toegepast. Meer informatie over een meeloopdag lees je hier

MCDeelgenoot worden?

Het MCDeelgenootschap is een kosteloze en exclusieve samenwerkingsovereenkomst, waarbij jouw praktijk gebruik kan maken van onze 24/7 spoedopvang en wij op jou kunnen rekenen voor het doorverwijzen van tweedelijns patiënten naar onze specialistenkliniek. Ben je nog geen MCDeelgenoot, heb je nog vragen of wil je graag eens met ons spreken over de samenwerking? Dan horen wij graag dat graag. Dominque Morsink, Manager van de Spoedkliniek is bereikbaar per mail. (dominique.morsink@anicura.nl).

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je hier in.