In memoriam: Corry Haafst

In memoriam,

Corry Haafst-Weber.

Corry was sinds oktober 2011 het gezicht achter de balie, waar ze werkte sinds ze bij het MCD begon. Een ieder die kennis met haar mocht maken wist dat Corry een sterke, daadkrachtige vrouw en collega was met het hart op de goede plaats.

Corry was een kei in haar werk, een bikkel die maar doorging en voor iedereen die bij haar aan de balie kwam een praatje of een troostend woord over had.

Ze begreep wat een dier voor je kan betekenen en van daaruit deed ze haar werk, zorg voor de dieren in de eerste plaats en vergat daarmee niet de mens erachter, want mensen waren voor Corry zeker net zo belangrijk.

Kopje koffie voor collega’s, praatje hier, praatje daar, recht door zee was Corry. Lachen en huilen, een serieus gesprek of een gek gesprek, het kon allemaal. Corry hoorde achter de balie, ze was een persoon waar je niet omheen kon, de persoon waar je bij terecht kon. De persoon die je hielp en die ook als een leeuw iets of iemand met hand en tand kon verdedigen en recht door zee was, als iets krom was dan was dat zo, recht praten werkte niet.

Na een kort ziekbed waarbij Corry zoals ze was altijd heeft gestreden en altijd zei: “het komt goed”, ze dacht zelfs in die tijd nog aan haar werk en de collega’s. Helaas heeft Corry de strijd verloren en is onze collega op 1 april 2023 overleden. Vergeten doen we haar niet, het gezicht van de balie, de duizendpoot, de bikkel, de lieve collega.

Onze gedachten gaan uit naar haar familie en een ieder die ze achterliet die haar dierbaar was.

Corry, fijn dat we je mochten kennen en van je konden leren, wat zullen we je missen.