Win een VIP dag bij het MCD!

Altijd al nieuwsgierig geweest hoe het er aan toe gaat bij het Medisch Centrum voor Dieren? Speciaal voor Dierendag 2021 geven we een VIP dag bij het MCD weg. We leggen je helemaal in de watten én je gaat naar huis met een verrassingspakket voor jouw huisdier.

Wat kun je verwachten van deze dag?

Tijdens deze dag kijk je mee met alle werkzaamheden die plaatsvinden bij het Medisch Centrum voor Dieren. Van meekijken met een paraveterinair in de opname van de spoedafdeling tot meekijken met de chirurg in de operatiekamer. Misschien mag jij wel helpen met het voeren van een ziek dier in de opname of kijk je mee met een super gave operatie!

Meekijken met de dierenarts in de polikamer tijdens een consult, een verbandwissel, een echo, het afnemen van bloed of het maken van röntgenfoto’s.

Hoe gaat het er aan toe bij de balie van het MCD, in de wachtkamer, tijdens het maken van een CT scan of wat gebeurt er in de apotheek?

We nemen je deze dag zoveel mogelijk mee achter de schermen. Daarnaast wordt er een heerlijke lunch verzorgd en lunch je gezellig samen met onze collega’s in de kantine. Aan het einde van de dag krijg je een verrassingspakket mee naar huis voor jouw huisdier.

Heb je zelf geen huisdier? Misschien kun je dit verrassingspakket aan de kat van de buren schenken of de hond van jouw beste vriend!

Meedoen aan de actie kan al vanaf 12 jaar oud. Aanvang en eindtijd in overleg. Je zult met een hoop nieuwe indrukken en ervaringen naar huis gaan en we hopen je een dag te geven die je niet snel meer zult vergeten! Kan je niet wachten om je onder te dompelen in onze veterinaire wereld? Laat dan vóór 10 oktober jouw motivatie achter via dierendag@mcvoordieren.nl.