Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Verwijzen naar het MCD

Jouw patiënten zijn van harte welkom

Bij het MCD geloven we in het bundelen van krachten om voor onze patiënten de allerbeste zorg te leveren. Als dierenarts ben je van harte welkom jouw patiënten te verwijzen naar de specialisten. Buiten werktijden kun je patiënten kosteloos verwijzen naar onze Spoedkliniek. We staan 24/7 voor je klaar.

De spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren uit de regio Amsterdam als de eigen dierenarts gesloten is. Dierenartsen kunnen in hun voicemail rechtstreeks verwijzen naar de spoedkliniek (zie verwijzen met spoed).

MCDeelgenoot

Speciaal voor onze verwijzend dierenartsen richtten we een uniek samenwerkingsverband op: MCDeelgenoot. Als MCDeelgenoot bieden wij je een totaalpakket aan diensten. Alle voordelen en meer informatie over deze vorm van samenwerken lees je hier

Wij bieden

Wij vragen

Afspraak maken

Na verwijzing maakt de eigenaar in de regel zelf bij ons een afspraak. Indien het gaat om een spoedverwijzing naar de specialist, vragen wij je als dierenarts zelf contact met ons op te nemen. Lees ook verder via verwijzen met spoed.

Je kunt jouw cliënten informeren door gebruik te maken van onze kliniekfolders. Deze bevat onder meer informatie over contactgegevens, route, etc.

Tel. 0207400600

Bestel hier gratis verwijskaarten voor jouw praktijk.

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.