Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Meeloopdag

Kijk mee over de schouder van de specialist!

Was je altijd al nieuwsgierig hoe het eraan toegaat bij het Medisch Centrum voor Dieren? Welke patiënten we zien, hoe wij het onderzoek doen en welke operaties we uitvoeren? Wij bieden je als verwijzend dierenarts of paraveterinair graag de kans om een dag met ons mee te kijken. Gezellig én leerzaam voor ons allemaal!

Meeloopdag

Wij verwelkomen je graag om een dagje mee te lopen op de afdeling:

  • orthopedie Verwijzend dierenartsen en paraveterinairen zijn van harte welkom. 

 

  • Overige afdelingen: dermatologie, chirurgie, radiologie en interne geneeskunde: tijdens deze oriënterende meeloopdag maak je kennis met alle bovengenoemde afdelingen. Zo krijg je in één dag een indruk van de verschillende specialisaties. Deze service is uitsluitend bedoeld voor verwijzend dierenartsen. 

 

Je kijkt mee met alles wat onze kliniek te bieden heeft, elke dag is anders afhankelijk van de patiënten en dienstdoende artsen. De polikliniek waar de honden en katten binnenkomen bij de dierenarts, de verschillende beeldvormingstechnieken voor dieren (echo, röntgen, CT, MRI) en in de operatiekamers (inleiden en onderhoud anesthesie, voorbereiden van de hond of kat voor OK en van dichtbij operatie meekijken).

Ook maak je natuurlijk kennis met ons hele team. We laten je graag op deze informele (en gezellige) wijze zien wat wij doen en hoe wij met jouw patiënten en huisdier-eigenaren omgaan. Een dergelijk bezoek is ook een mooie kans om na te denken en te overleggen om nog beter samen te werken in de toekomst. Kortom, een gezellige én leerzame dag voor ons allemaal!

Aanmelden

Bent je enthousiast geworden om een dag bij ons mee te kijken? Stuur dan een email naar:

  • Monique Beerepoot: m.beerepoot.orth@mcvoordieren.nl als je een dag mee wil lopen op de afdeling orthopedie
  • Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl als je een dag wil meelopen op de andere afdelingen.

Vermeld in jouw email je telefoonnummer, zodat wij contact op kunnen nemen om een datum af te spreken. Er zijn geen kosten verbonden aan de meeloopdag.

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je hier in.