Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Meeloopdag

Kijk mee over de schouder van de specialist!

Was je altijd al nieuwsgierig hoe het er aan toe gaat bij het Medisch Centrum voor Dieren? Welke patiënten we zien, hoe wij het onderzoek doen en welke operaties we uitvoeren? Wij bieden je als verwijzend dierenarts of paraveterinair graag de kans om een dag met ons mee te kijken. Gezellig én leerzaam voor ons allemaal!

UPDATE: Zoals bekend zijn we, om het coronavirus zoveel mogelijk tegen te gaan, genoodzaakt alle meeloopdagen te annuleren.

Helaas betekent dit voor de geplande meeloopdagen dat we deze moeten verplaatsten. In afwachting van de ontwikkelingen, stellen we zo snel mogelijk een nieuwe datum voor. Voor nieuwe aanmeldingen zal daarom de wachttijd langer zijn dan gebruikelijk. 

Meeloopdag

Wij verwelkomen je graag om een dagje mee te lopen met een afdeling naar keuze:

  • Orthopedie
  • Interne Geneeskunde
  • Radiologie
  • Dermatologie
  • Chirurgie (weke delen)


Je kijkt mee met alles wat onze kliniek te bieden heeft, elke dag is anders afhankelijk van de patiënten en dienstdoende artsen. De polikliniek waar de honden en katten binnenkomen bij de dierenarts, de verschillende beeldvormingstechnieken voor dieren (echo, röntgen, CT, MRI) en in de operatiekamers (inleiden en onderhoud anesthesie, voorbereiden van de hond of kat voor OK en van dichtbij operatie meekijken).

Ook maak je natuurlijk kennis met ons hele team. We laten je graag op deze informele (en gezellige) wijze zien wat wij doen en hoe wij met jouw patiënten en huisdier-eigenaren omgaan. Een dergelijk bezoek is ook een mooie kans om na te denken en te overleggen om nog beter samen te werken in de toekomst. Kortom, een gezellige én leerzame dag voor ons allemaal!

Aanmelden

Bent je enthousiast geworden om een dag bij ons mee te kijken? Stuur dan een email naar Monique Beerepoot: m.beerepoot.orth@mcvoordieren.nl als je een dag mee wil lopen op de afdeling orthopedie. Wil je meelopen op één van de andere afdelingen, stuur dan een email naar Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl.

Vermeld in jouw email op welke afdeling (-en) je graag een dag mee zou lopen. Vergeet ook je telefoonnummer niet, zodat wij contact op kunnen nemen om een datum af te spreken. Er zijn geen kosten verbonden aan de meeloopdag.

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Blijf op de hoogte