Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Teleconsult dermatologie

Om u als dierenarts nog beter van dienst te kunnen zijn, bieden wij de mogelijkheid van een Teleconsult Dermatologie aan. Hierbij geven we specifiek advies over het opwerken, behandeling of besluitvorming over vervolgdiagnostiek van uw dermatologische patiënt.

Vul de volgende velden alstublieft zo volledig mogelijk in. Na het invullen van alle velden, sluit u de aanvraag af met een IDEAL betaling of u kiest voor betalen op factuur. De kosten voor het Teleconsult bedragen 60,00euro. Onze dermatologen nemen uw adviesaanvraag daarna in behandeling en nemen per e-mail contact met u op. 

Let op: deze dienst is uitsluitend bedoelt voor dierenartsen. Heeft u een huisdier met dermatologische klachten en wilt u graag een afspraak bij onze dermatoloog? Met een verwijzing van uw dierenarts bent van harte welkom bij onze afdeling Dermatologie.

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je hier in.