Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Nascholing

Op deze pagina vind je een overzicht van nascholingen, lezingen en (online) cursussen die worden gegeven of zijn samengesteld door specialisten van het MCD. Heb je als dierenarts suggesties voor een onderwerp, dan horen wij heel graag van je. Je kunt hiervoor contact opnemen met Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl.

Kennis delen

Onze specialisten volgen continue scholing en bezoeken regelmatig nationale en internationale cursussen en congressen. Hierdoor blijven we op de hoogte van de nieuwste kennis in ons vakgebied.

We kunnen in de toekomst nog betere veterinaire zorg realiseren door nauw samen te werken met onze verwijzers en kennis en ervaring uit te wisselen. We geloven dat deze samenwerking resulteert in kwalitatief hogere, snellere en klantvriendelijke behandeling van de patiënt.

Het MCD organiseert daarom met regelmaat nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen. Tijdens deze nascholingen delen we graag onze kennis en expertise. Daarnaast zijn de nascholingen een prettige gelegenheid om bij te praten met collega-dierenartsen. Zo komen we te weten wat er bij jou in de praktijk speelt en hoe we je nog beter kunnen ondersteunen.

Onderwijskalender 2023

Hieronder vind je al onze geplande nascholingen in 2024
14 november Masterclass Radiologie
28 november Masterclass Orthopedie door Dick van Zuilen
Aanmelden voor de masterclasses kan via m.zeissink@mcvoordieren.nl Houd deze pagina in de gaten voor de actuele onderwijskalender of blijf op de hoogte via de MCD Nieuwflits. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Klinische avonden

Lees meer over onze klinische avonden.

Masterclasses

Lees meer over onze Masterclasses.

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je hier in.