Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Nascholing

Op deze pagina vind je een overzicht van nascholingen, lezingen en (online) cursussen die worden gegeven of zijn samengesteld door specialisten van het MCD. Heb je als dierenarts suggesties voor een onderwerp, dan horen wij heel graag van je. Je kunt hiervoor contact opnemen met Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl.

Kennis delen

Onze specialisten volgen continue scholing en bezoeken regelmatig nationale en internationale cursussen en congressen. Hierdoor blijven we op de hoogte van de nieuwste kennis in ons vakgebied.

We kunnen in de toekomst nog betere veterinaire zorg realiseren door nauw samen te werken met onze verwijzers en kennis en ervaring uit te wisselen. We geloven dat deze samenwerking resulteert in kwalitatief hogere, snellere en klantvriendelijke behandeling van de patiënt.

Het MCD organiseert daarom met regelmaat nascholing voor dierenartsen en paraveterinairen. Tijdens deze nascholingen delen we graag onze kennis en expertise. Daarnaast zijn de nascholingen een prettige gelegenheid om bij te praten met collega-dierenartsen. Zo komen we te weten wat er bij jou in de praktijk speelt en hoe we je nog beter kunnen ondersteunen.

Onderwijskalender 2021

Waar we afgelopen jaar veel onderwijs hebben moeten annuleren vanwege het coronavirus, presenteren we dit jaar een corona-proof onderwijs programma. Uiteraard hopen we je snel weer fysiek in de kliniek te ontvangen, maar tot die tijd bieden we onze nascholing digitaal aan. 

Houd deze pagina in de gaten voor een actuele onderwijskalender of blijf op de hoogte via de MCD Nieuwflits. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Planning

22 juli 2021 – Klinische avond Dermatologie Sprekers: Jacqueline Sinke en Mieke Leistra, Specialisten Dermatologie
14 oktober 2021 – Masterclass Oogheelkunde Cursusbegeleider: Michael Boevé, Specialist Oogheelkunde
4 november 2021 – Masterclass Orthopedie Cursusbegeleider: Dick van Zuilen, Specialist Orthopedie

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.