Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Klinische avond

Op deze pagina vindt u een overzicht van de Klinische avonden die we organiseren bij het MCD. Heeft u suggesties voor een onderwerp, dan horen wij heel graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl.

De klinische avonden zijn bedoeld voor dierenartsen. Specialisten van het MCD spreken over nieuwe inzichten en interessante casuïstieken.

kat test

Houd deze pagina in de gaten voor een actuele onderwijskalender of blijf op de hoogte via de MCD Nieuwflits. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Agenda

Op dit moment zijn wij druk bezig met het samenstellen van de agenda voor 2024. Houd daarom deze pagina goed in de gaten voor het actuele onderwijs aanbod. Ook kan je op de hoogte blijven via de MCD Nieuwflits. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Nascholingspunten

De klinische avonden zijn geaccrediteerd met 2 nascholingspunten. Vergeet uw UDN nummer niet mee te nemen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door klinieknaam & -adres, deelnemers naam of namen te mailen naar Maaike Zeissink via m.zeissink@mcvoordieren.nl

Locatie

De klinische avonden vinden plaats in de onderwijsruimte in onze kliniek. Klik hier voor een routebeschrijving.

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je hier in.