Beste dierenarts,
waarmee kunnen we je helpen?

Klinische avond

Op deze pagina vindt u een overzicht van de Klinische avonden die we organiseren bij het MCD. Heeft u suggesties voor een onderwerp, dan horen wij heel graag van u. U kunt hiervoor contact opnemen met Maaike Zeissink: m.zeissink@mcvoordieren.nl.

De klinische avonden zijn bedoeld voor dierenartsen. Specialisten van het MCD spreken over nieuwe inzichten en interessante casuïstieken.

kat test

Houd deze pagina in de gaten voor een actuele onderwijskalender of blijf op de hoogte via de MCD Nieuwflits. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je in via het formulier onderaan deze pagina.

Agenda

Klinische avond 1 november: de paretische hond

Op dinsdag 1 november organiseren we weer een interessante klinische avond met dit keer als onderwerp: de paretische hond. De symptomen van een hernia kunnen erg verschillen en hangen sterk af van de locatie van de hernia. Soms zijn de verschijnselen helemaal niet zo duidelijk. Een breinbreker voor menig dierenarts. Naast herkenning en correct uitvoeren van het onderzoek volgt vaak de vraag: ‘wel óf niet opereren?’

De klinische avond is bedoeld voor dierenartsen en deelname is gratis. De avond wordt georganiseerd bij het MCD. Deze avond is geaccrediteerd met 2 accreditatiepunten, stuur daarom met uw inschrijving ook uw UDN nummer mee. 

Natuurlijk is er tussen de lezingen door tijd voor een gesprek met collega’s en een hapje en drankje.

MCD KLINISCHE AVOND (1)

Nascholingspunten

De klinische avonden zijn geaccrediteerd met 2 nascholingspunten. Vergeet uw UDN nummer niet mee te nemen.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden door klinieknaam & -adres, deelnemers naam of namen te mailen naar Anouk Aldus: anouk.aldus@anicura.nl.

Locatie

Blijf op de hoogte

Speciaal aan onze verwijzers versturen wij de MCD Nieuwsflits. In deze afdelings gebonden nieuwsflitsen delen wij nieuws, kennis en ervaringen. Ontvang je nog geen nieuwsflits? Schrijf je hier in.