Gratis beoordeling van uw röntgenfoto's bij orthopedie!

In 2018 zijn wij overgegaan naar een nieuwe software. De sterk verbeterde kwaliteit maakt het voor ons een stuk gemakkelijker om uw ingezonden beeldmateriaal te importeren en te beoordelen. Graag willen wij ook u hiervan laten mee profiteren! Wij rekenen geen kosten voor de interpretatie van uw ingezonden röntgenfoto’s. Dat betekend: gratis beoordeling van uw röntgenfoto’s.

Wat kunt u nog meer van ons gaan verwachten?

Bij patiënten die u naar ons doorverwijst, zullen wij relevant beeldmateriaal aan de patiëntenkaart en verwijsbrief koppelen. Om het voor u overzichtelijk te maken ontvangt u het gehele dossier, inclusief beeldmateriaal, in één PDF-bestand.

Naast het voordeel dat ook u over het beeldmateriaal beschikt en u uw administratie vollediger kunt aanvullen, vinden wij het bovenal heel erg leuk om u hiermee een beter kijkje in onze keuken te geven.

Mocht u toegang willen verkrijgen tot de originele DICOM-bestanden, dan ontvangt u op aanvraag een link naar een digitaal platform waar u de DICOM beelden kunt bekijken en downloaden.

Wordt u helemaal enthousiast na het zien van al het ijzerwerk op de foto’s en wilt u in levende lijve een “kijkje in onze keuken” ervaren…. dan kan dat!

Speciaal voor dierenartsen en paraveterinairen organiseren wij meeloopdagen bij onze afdeling Orthopedie. Een informele, informatieve en gezellige manier om verder kennis te maken en van elkaar te leren!
Meldt u aan via m.beerepoot.orth@mcvoordieren.nl.