Hoera, 10 jaar Medisch Centrum voor Dieren

Op 2 april 2011 werd het toen splinternieuwe pand op de Isolatorweg feestelijk geopend! Daarom vieren wij vandaag, 2 april 2021, ons 10-jarig jubileum!

Het waren 10 fantastische jaren, waarin we mooie, liefdevolle, verdrietige maar ook dankbare momenten tussen mens en dier hebben gedeeld. Dag in, dag uit werkten we met passie aan diergeneeskunde van het hoogste niveau en dat doen we nog steeds. Op naar de volgende 10 jaar!

Feestelijk magazine

Speciaal ter ere van het 10-jarig bestaan is er een digitaal magazine gemaakt. In het magazine lees je alles over het MCD van toen en nu, onze specialisten in opleiding vertellen je hun visie op het MCD van de toekomst, maar ook verschillende dierenartsen waar we mee samenwerken en huisdiereigenaren komen aan het woord. Zo lees je mooie verhalen van patiënten die bij alle MCD collega’s een speciaal plekje in het hart veroverden.

Deze en nog veel meer leuke en interessante artikelen lees je in ons online magazine.

Voor dit magazine werd onder andere Roelof Maarschalkerweerd, specialist chirurgie der gezelschapsdieren en mede eigenaar van het MCD, geïnterviewd door Anne van Renssen. Bekijk het interview in de video hieronder.

Uw betrouwbare online apotheek Drogisterij Unique in Nederland