Deze actie is inmiddels verlopen

Loop een dag mee bij het MCD!

Was je altijd al nieuwsgierig hoe het eraan toegaat bij het Medisch Centrum voor Dieren? Speciaal voor de Diergeneeskunde studenten die zich vrijwillig hebben ingezet voor het DOE event verloten we een aantal meeloopdagen bij het MCD. We laten je zien hoe onze patiëntenzorg verloopt, welke behandelingen en operaties we doen en met welke apparatuur we werken. Kortom, écht een kijkje in de keuken van onze kliniek.

Wat kun je verwachten van deze dag?

Tijdens deze dag kijk je mee met alle werkzaamheden die plaatsvinden bij het Medisch Centrum voor Dieren. Van meekijken met een paraveterinair in de opname van de Spoedkliniek tot meekijken met de chirurg in de operatiekamer. In overleg kijken we waar jouw interesse ligt en waar je meer over zou willen leren.

Meekijken hoe de specialist een anamnese afneemt in de polikamer, een echo-, röntgen-, CT- of MRI beeld beoordelen, een allergietest uitvoeren of een vreemd voorwerp verwijderen aan de ileus, alles is mogelijk. We nemen je deze dag zoveel mogelijk mee achter de schermen. Daarnaast wordt er een heerlijke lunch verzorgd en lunch je gezellig samen met onze collega’s in de kantine. Aan het einde van de dag staat er nog een verrassing voor je klaar!

Actievoorwaarden

Meedoen met de loting kan door middel van het insturen van je motivatie via onderstaand formulier. De datum, aanvang en eindtijd bespreken we in overleg met jou en onze collega’s.

Je gaat met een hoop nieuwe indrukken en ervaringen naar huis en we hopen je een dag te geven waar je nog lang aan terugdenkt! Kan je niet wachten om je onder te dompelen in jouw toekomstige werkveld?

Stuur dan jouw gegevens en motivatie vóór 1 juni in via onderstaand formulier.