Vacature gezelschapsdierenarts Orthopedie 

Wil jij samenwerken met een gezellig en gepassioneerd team om de beste zorg te bieden aan onze orthopedische patiënten? Ben jij een dierenarts met een voorkeur voor orthopedie en wil jij je kennis en kunde op het gebied van orthopedie uitbreiden? Of zoals dierenarts Niels zegt ‘deel uitmaken van de beste orthopedische verwijskliniek van Nederland’. Dan zijn wij opzoek naar jou!

Van welk bedrijf word jij onderdeel?

Het Medisch Centrum voor Dieren afdeling Orthopedie, is onderdeel van een spoed- en specialistenkliniek voor gezelschapsdieren. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. Binnen deze samenwerking is MCD Orthopedie BV een zelfstandig bedrijf.

Ons team

De afdeling Orthopedie draagt zorg voor de behandeling van orthopedische, neurologische en trauma patiënten. Binnen deze afdeling zijn 5 specialisten chirurgie, 3 dierenartsen, 18 paraveterinairen, 7 praktijkhulpen, 3 dierenfysiotherapeuten en 4 back office medewerkers werkzaam.

Ons Orthopedie team is een gepassioneerd en hard werkend team. We werken samen als een geoliede machine om de beste zorg te kunnen bieden aan onze patiënten. We zijn altijd in ontwikkeling op medisch gebied. Naast deskundigheid en professionaliteit vinden we het ook heel belangrijk om het gezellig te hebben met elkaar. Er hangt op de werkvloer een open sfeer en we hechten veel waarde aan teambuilding. Binnen ons team hebben we ruimte voor een dierenarts voor 27-36 uur per week. Past dit niet helemaal binnen jouw wensen? Meer of minder is ook bespreekbaar!

Werkzaamheden

Als dierenarts van MCD Orthopedie ben je werkzaam op de polikliniek onder begeleiding van een specialist. Deze leidt jou intern op tot het uitvoeren van de voornaamste taken in de polikliniek. Deze taken bestaan uit intake, onderzoek, diagnostiek (röntgen, CT en MRI in huis) en poliklinische behandelingen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit wondbehandelingen en controles na operaties. Ook het inventariseren van orthopedische spoedpatiënten en het aanleggen en wisselen van (spalk)steunverbanden behoren tot het takenpakket.

 

Vacature dierenarts Orthopedie

Wie zoeken wij?

Een dierenarts:

 • Met veel enthousiasme, ambitie en teamspirit
 • Met passie voor orthopedie
 • Die evidence based en kwaliteitsgericht wil werken
 • Met goede communicatieve vaardigheden en klantvriendelijkheid

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende baan in een professionele en innovatieve kliniek
 • Een open en sociale werksfeer waarbij we teambuilding heel belangrijk vinden
 • Verdieping van het vak op het gebied van orthopedie en ruimte voor persoonlijke ontwikkeling
 • Een klantenkring die het beste wil voor zijn huisdier
 • De mogelijkheid om onderdeel uit te maken van een groot, modern specialistencentrum
 • Werken met gedreven collega’s en onder begeleiding van specialisten
 • Salariëring en arbeidsvoorwaarden volgens de CAO veterinaire sector, wij zijn lid van de BPW
 • Toeslagregeling boven de CAO veterinaire sector
 • Volledige OV reiskosten vergoeding

Ben je geïnteresseerd, reageer dan z.s.m. door een e-mail met je motivatie en een CV te sturen naar

Roelof Maarschalkerweerd en Monique Beerepoot;

r.maarschalkerweerd.orth@mcvoordieren.nl en m.beerepoot.orth@mcvoordieren.nl