Vacature dierenarts Orthopedie

Het Medisch Centrum voor Dieren streeft ernaar om (zieke) gezelschapsdieren een zo hoog mogelijke kwaliteit van leven te geven door het aanbieden van specialistische, spoedeisende en intensieve diergeneeskundige hulp, 24 uur per dag, 7 dagen per week. Wij houden rekening met de wensen van de eigenaar en werken in aanvulling op de verwijzend dierenarts.

Van welk bedrijf word jij onderdeel?

Het Medisch Centrum voor Dieren, afdeling Orthopedie, is onderdeel van de grootste specialistenkliniek van Nederland voor gezelschapsdieren. De afdeling Orthopedie draagt zorg voor de behandeling van alle orthopedische patiënten en is in deze samenwerking een zelfstandig bedrijf.
Binnen deze afdeling zijn 4 specialisten chirurgie, 2 specialisten chirurgie in opleiding, 2 dierenartsen, 18 paraveterinairen, 6 praktijkhulpen, 3 dierenfysiotherapeuten, 1 dierenfysiotherapeut in opleiding en 4 back office medewerkers werkzaam.

Bij de afdeling Orthopedie zijn wij op zoek naar een dierenarts om aan ons mooie team toe te voegen, de uren zijn in overleg.

Werkzaamheden

Als dierenarts van de afdeling Orthopedie ben je werkzaam op de polikliniek onder begeleiding van een specialist. Deze leidt jou intern op tot het uitvoeren van de voornaamste taken in de polikliniek. Deze taken bestaan uit intake, onderzoek, diagnostiek (röntgen, CT en MRI in huis) en poliklinische behandelingen. Daarnaast bestaan de werkzaamheden uit wondbehandelingen en controles na operaties. Ook het inventariseren van orthopedische spoedpatiënten en het aanleggen en wisselen van (spalk)steunverbanden behoren tot het takenpakket.

Wie zoeken wij?

Een dierenarts:

Wat bieden wij?

 

Ben je geïnteresseerd, reageer dan z.s.m. door een email met je motivatie en een CV te sturen naar Roelof Maarschalkerweerd en Elles Pronker;

r.maarschalkerweerd.orth@mcvoordieren.nl en e.pronker.orth@mcvoordieren.nl