Beste huisdiereigenaar,
waarmee kunnen we je helpen?

Huisdieren verzekering

Uw hond of uw kat: hij is uw maatje en u kunt uw leven zonder hem niet voorstellen. Heeft u wel eens nagedacht over een huisdieren verzekering?

Maar wat als hij ziek wordt?

Het kan gebeuren dat onze maatjes, net als wij mensen, ziek worden. Of krijgen ze een ongeluk. We zien het iedere dag bij het MCD, dus we weten er alles van. Gelukkig is de diergeneeskunde heel goed ontwikkeld en kunnen we veel dieren weer beter maken.

Soms zijn daar operaties of langdurige behandelingen bij nodig. Of korte maar heel intensieve behandelingen. En die moeten wel betaald worden. Natuurlijk kunt u daar zelf een spaarpotje voor aanleggen. Een andere optie is om uw huisdier te verzekeren. Dat kan inmiddels al bij diverse verzekeraars en bedrijven.

Huisdieren verzekering

Welke verzekering past bij mij?

Welke verzekering het beste bij u en uw huisdier past kunnen wij niet beoordelen.

Iedere eigenaar moet zelf beslissen of, en zo ja, welke verzekering hij of zij afsluit. Dit zijn de meest bekende verzekeraars van huisdieren, zoals bij ons bekend:  

Verzekeringen vergelijken

Voor een actueel overzicht en het vergelijken van huisdierenverzekeringen kunt u Aansprakelijkheidsverzekering.com/dierenverzekering-vergelijken.html of https://www.overstappen.nl/dierenverzekering/vergelijken/ bezoeken.

Deel deze pagina