Over ons

Vacature Dierenarts Spoedkliniek, 24-32 uur per week

De functie

Wanneer je dierenarts bent bij de spoed weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken op de spoed zorgt voor een grote stap vooruit in de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. Wij leiden je op en geven je skills mee die het verschil maken tijdens je werk in de spoed.

Als spoed dierenarts werk je in onze spoed poli en in de opname. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren spoed dierenartsen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. Zowel in de opname als in de poli werk je altijd samen met minstens 1 paraveterinair.

Wij zoeken een ervaren dierenarts die wil groeien qua kennis en kunde. We hebben een vaste groep dierenartsen die verantwoordelijk zijn voor de 24/7 opname en de spoed. Om ons team aan te vullen zoeken we een enthousiaste dierenarts die aan de slag wil in een specialistische dierenkliniek.

Dierenarts Spoedkliniek

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en verwijskliniek voor dieren. We zijn als spoedkliniek ontstaan in 1993 op het initiatief van ongeveer 25 dierenartsen. De ruimte die zij gebruikten stond overdag leeg. Daar zijn overdag steeds meer specialisten hun praktijk begonnen. Zo zijn we uitgegroeid tot onze huidige kliniek. Onze afdeling is verantwoordelijk voor de opname (24/7) en de spoed (buiten openingstijden van verwijzende dierenklinieken). Er werken meer dan 50 mensen op onze afdeling, waaronder 22 dierenartsen. Spoedpatiënten worden – naast jou als Spoedarts – optimaal geholpen door een team van specialisten: radiologen, internisten, chirurgen, dermatologen, orthopeden en oogartsen. Als spoed dierenarts kun je op alle momenten overleggen met één van onze specialisten. Wanneer nodig wordt er een specialist opgeroepen vanuit de 24/7 achterwacht. Dit is in het voordeel van de patiëntenzorg, maar ook in het voordeel van je eigen ontwikkeling als dierenarts.

Een enthousiaste dierenarts die staat te springen om te groeien als dierenarts. Deze groei wordt gestimuleerd door het type patiënten, door de samenwerking met ervaren collega’s, door ons interne onderwijs en door de samenwerking met onze specialisten. Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden geven je energie en je kunt goed onder druk werken.

Een contract voor 24 tot 32 uur per week. Wij zorgen ervoor dat je kunt leren wat je graag wilt leren. We hebben een uitgebreid aanbod van intern onderwijs wat gegeven wordt door onze specialisten en waar je zonder kosten aan kunt deelnemen. Daarnaast bieden wij een uitstekend salaris en bijpassende secundaire arbeidsvoorwaarden.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord