Over ons

Vacature Dierenarts Spoedkliniek, 16-28 uur per week

De functie

Als dierenarts van de spoed weet je nooit wat de dienst zal brengen. Eén ding is zeker: werken op de spoed zorgt voor een grote stap vooruit in de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. We begeleiden je en geven je skills mee die het verschil maken tijdens je werk in de spoed.

Als spoed dierenarts werk je in onze spoed poli en in de opname. Het aanbod van patiënten is zeer divers en uitdagend. Je werkt samen met ervaren spoed dierenartsen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. Zowel in de opname als in de poli werk je altijd samen met minstens 1 paraveterinair.

Wij zoeken een ervaren dierenarts die wil groeien qua kennis en kunde. We hebben een vaste groep dierenartsen die verantwoordelijk zijn voor de 24/7 opname en de spoed. Om ons team aan te vullen zoeken we een enthousiaste dierenarts die aan de slag wil in een specialistische dierenkliniek.

Dierenarts Spoedkliniek

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een enthousiaste dierenarts die staat te springen om te groeien als dierenarts. Deze groei wordt gestimuleerd door het type patiënten, door de samenwerking met ervaren collega’s, door ons interne onderwijs en door de samenwerking met onze specialisten. Meerdere ballen tegelijkertijd in de lucht houden geeft je energie en je kunt goed onder druk werken.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract voor 16-28 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord