Over ons

Vacature ervaren dierenarts met ambitie

De functie

Als dierenarts werk je samen met de dierenartsen van de spoedkliniek en met de internisten, chirurgen en radiologen. Je bent primair verantwoordelijk voor patiënten die door verwijzers (de 1e-lijns klinieken) aan ons verwezen worden. Ook ben je verantwoordelijk voor opgenomen patiënten die verdere opwerking nodig hebben.

We zorgen voor interne trainingen verzorgd door onze specialisten. Daarnaast zul je door de aard van de patiënten in combinatie met supervisie/samenwerking met specialisten tijdens het werk een grote leercurve hebben. Het aanbod van patiënten is zeer divers en uitdagend.

Je werkt op doordeweekse dagen en je werkt samen met een ervaren assistente. Op de werkvloer zijn altijd meerdere andere dierenartsen/specialisten aan het werk.

Dierenarts Spoedkliniek

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste dierenkliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts.

Wij zoeken ervaren dierenartsen die willen groeien in hun kennis en kunde. Door de uitbreiding van ons werk en de toename van het aantal patiënten hebben we ruimte voor meer dan 1 dierenarts. Voor ons is het belangrijk dat je enthousiast bent, enerzijds zelfstandig kunt werken en anderzijds goed met andere collega’s kunt samenwerken. Ook goede communicatieve skills zijn essentieel omdat een belangrijk deel van je werk te maken heeft met het contact met verwijzers en diereigenaren.

We bieden een contract voor 1 tot 5 dagen per week, afhankelijk van je eigen wensen. We bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten. Wij bieden vooral een plek om te werken in een volledig geoutilleerde kliniek samen met andere specialisten zodat je jouw werk op het hoogste kwaliteitsniveau kunt uitoefenen. Alle bestaande diagnostische mogelijkheden zijn aanwezig. Er is veel ruimte en aandacht voor jouw eigen ontwikkeling als dierenarts.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord