Over ons

Vacature paraveterinair Radiologie

Als paraveterinair bij het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij het MCD draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde. Je kunt grote stappen maken in je eigen ontwikkeling. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je zal grotendeels werkzaam zijn binnen de radiologie afdeling, maar het kan ook zijn dat je op andere afdelingen wordt ingezet. De afdeling Radiologie is gespecialiseerd in het in beeld brengen van afwijkingen en ziektes van patiënten. Dit doen zij door middel van röntgenfoto’s, echografie, CT-scans en MRI-scans. Met behulp van deze onderzoeken helpen zij de dierenarts of dierenarts-specialist een diagnose te stellen bij het zieke dier. Naast diagnoses stellen bij patiënten, kunnen dieren ook terecht bij de radioloog voor foktechnische screening. Op de afdeling Radiologie zijn momenteel drie (specialist) dierenartsen, een specialist in opleiding, een gespecialiseerde intern en vijf assistenten werkzaam. Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden met een nieuwe MRI-scan, zijn we op zoek naar een extra paraveterinair.

Dierenarts Spoedkliniek

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op verwijzing van een 1e-lijns dierenarts.

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en bij voorkeur heb je enige werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Ervaring met anesthesie is wenselijk. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. Je bent enthousiast, leergierig, collegiaal, digitaal vaardig en je pakt dingen snel op.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden een contract voor 24 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn, een jaarlijks nascholingsbudget en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord