Over ons

Vacature startende dierenarts met ambitie

De functie

Als jonge dierenarts sta je aan het begin van je carrière en wil je graag groeien in je kennis en kunde. Aan de start van je carrière is de 1e lijn nog voldoende uitdagend, maar na een tijdje ken je de meest voorkomende type patiënten wel. Om dan nog steeds voldoende te blijven ontwikkelen kun je je aansluiten bij het MCD DIERENARTS ONTWIKKELPLAN. Tijdens dit plan werk je in het weekend een junior poli dienst in onze spoedkliniek en maken we een persoonlijk ontwikkelplan voor jouw ontwikkeling als dierenarts.

Aan de start van jouw ontwikkelplan spreken we samen af waar jouw competenties en ontwikkelingen liggen: wat kun je al en wat wil je graag leren? We zorgen ervoor dat het patiënten aanbod binnen jouw dienst daarop aangepast wordt. Ook plannen we passend onderwijs/trainingen zodat je naast je polidiensten ook blijft ontwikkelen op een manier die jij zelf voor ogen hebt.

Het werken in een weekend poli lijkt erg op het werken zoals je dat al gewend bent, behalve dat alle patiënten zorg nodig hebben en nooit voor preventieve zorg komen. Je zult geen patiënten hoeven te behandelen waar je nog onvoldoende ervaring mee hebt. Je werkt altijd tegelijkertijd met meerdere ervaren dierenartsen. Je bepaalt zelf hoeveel tijd je voor een patiënt nodig hebt. Uit ervaring met eerdere jonge dierenartsen weten we dat je snel zult groeien in je kennis en kunde en meer zelfvertrouwen zult krijgen. Dat neem je ook mee naar je dagelijkse werk als dierenarts.

Dierenarts Spoedkliniek

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste dierenkliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts.

Enthousiaste jonge dierenartsen die staan te springen om te groeien als dierenarts. Deze groeiplannen zetten we om in een ontwikkelplan. Deze groei wordt ook gestimuleerd door het type patiënten, door de samenwerking met ervaren collega’s, door ons uitgebreide interne onderwijs en door de samenwerking met onze Europees erkend specialisten.

Een contract van 0 tot 8 uur op flexibele basis: je werkt alleen wanneer het voor jou uitkomt (van meerdere keren per week tot maar één keer per maand). Wij zorgen ervoor dat je kunt leren wat je graag wilt leren. We hebben een uitgebreid aanbod van intern onderwijs dat gegeven wordt door onze specialisten waar je zonder kosten aan kunt deelnemen.

We bieden een passend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten. Wij bieden vooral een plek om te werken in een volledig geoutilleerde kliniek samen met andere specialisten zodat je jouw werk op het hoogste kwaliteitsniveau kunt leren uitoefenen. Alle bestaande diagnostische mogelijkheden zijn aanwezig.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord