Over ons

Vacature paraveterinair Chirurgie

Voor onze chirurgie afdeling zijn wij op zoek naar een leergierige en Nederlandssprekende paraveterinair voor 32 uur per week.

Als paraveterinair bij de afdeling Chirurgie van het Medisch Centrum voor Dieren werk je op het hoogste niveau als het gaat om de zorg voor huisdieren. Onze specialisten Chirurgie zijn de beste in hun vakgebied en voeren complexe operaties uit. Denk hierbij aan het verwijderen van tumoren of vreemde voorwerpen, stoktrauma van de bek, het plaatsten van een omleiding van de nieren (bypass) en nog veel meer. We werken volgens de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen en met de nieuwste technieken. 

Als paraveterinair Chirurgie ben je een onmisbare schakel voor het team, dat bestaat uit 3 chirurgen, 1 chirurg in opleiding en 6 paraveterinairen. Zo help je bij de consultatie en inleiding van de patiënt, in de operatiekamer ben jij het tweede paar handen en ogen en ervaar je dus van dichtbij hoe we de meest complexe operaties uitvoeren. Maar ook bij de nazorg van opgenomen patiënten en het contact met eigenaren speel je een belangrijke rol. Je bent nauw betrokken bij het hele zorgtraject van de patiënt en hebt hierin jouw eigen verantwoordelijkheid. Als paraveterinair in de tweedelijn maak je dan ook een enorm leerproces door.

Naast je functie als paraveterinair op de afdeling Chirurgie, zal je ook werkzaam zijn op de spoedafdeling zodat je multidisciplinair inzetbaar bent. Ook kun je je in de toekomst verder ontwikkelen bij de andere specialisaties.

  • Jij bent afgestudeerd als paraveterinair, je spreekt vloeiend Nederlands en je hebt werkervaring in een dierenartsenpraktijk. 
  • Je bent flexibel en bereid om achterwachtdiensten te vervullen, zodat we altijd de beste zorg aan onze patiënten kunnen geven. 
  • Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel. 
  • Je bent enthousiast en leergierig. 
  • Je wilt graag de beste paraveterinair worden die je kunt zijn.
Werken bij het MCD

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

  • Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. 
  • Je werkt in een enthousiast en ervaren team. 
  • Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. 
  • Wij bieden een contract voor 32 uur per week. 
  • Wij bieden goede arbeidsvoorwaarden, zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature middels de button hieronder.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord