Over ons

Vacature Paraveterinair Spoedkliniek Medisch Centrum voor Dieren, 34-32 uur (duobaan)

Heb jij een (oud-)collega waar jij al jaren mee werkt of hebt gewerkt? Of een leuke vriend(in) waarmee je altijd al wil samenwerken? Halen jullie het beste in elkaar naar boven? Dan is deze vacature misschien wel iets voor jullie!

De functie

Voor onze afdeling spoed van het Medisch Centrum voor Dieren zijn we niet op zoek naar slechts één paraveterinair, maar naar twee enthousiaste professionals die samen het verschil maken. We geloven sterk in de kracht van een goed samenwerkend duo. Maar, ben jij ervan overtuigd dat jij ook in je eentje het verschil kan maken? Ook dan kan deze functie passend zijn voor jou!

Als paraveterinair van de afdeling spoed weet je nooit wat de dienst zal brengen, geen enkele dag is hetzelfde. Op ieder moment kan er een dier binnenkomen dat met spoed jouw hulp nodig heeft. Je leert hierdoor snel te schakelen en te handelen. Door deze manier van werken merk je dat ons team heel hecht is. We hebben een sterk groepsverband en veel respect voor elkaar. Dit is voelbaar en kenmerkt ons team. En één ding is zeker: werken bij de spoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar twee Nederlandssprekende paraveterinairen. Jullie werken als paraveterinair op onze spoedpoli, in de opname en achter de balie. Jullie werken overdag, ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Het aanbod van patiënten is zeer divers en uitdagend. Jullie werken samen met ervaren paraveterinairen, zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. We hebben een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk is voor de 24/7 opname en de spoedopvang.

Wie zoeken wij?

Als paraveterinair bij het MCD mag je heel veel doen en kan je je goed door ontwikkelen.  We leren je bijvoorbeeld om een infuus te plaatsen, neussonde aan te brengen of een katheter.

  • Jullie zijn afgestudeerd als paraveterinair en jullie hebben minimaal 2 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk.
  • Jullie beheersen de Nederlandse taal zowel schriftelijk als mondeling uitstekend. Het beheersen van de Engelse taal is een pré.
  • Jullie kunnen zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Jullie werken zorgvuldig en snel.
  • Jullie zijn in het bezit van eigen vervoer en woonachtig in regio Amsterdam i.v.m. de onregelmatige diensten.
  • Jullie werken dag-, avond-, nacht -en weekenddiensten. Daarnaast worden jullie ook regelmatig ingeroosterd tijdens feestdagen. Hier staat uiteraard een goede vergoeding tegenover.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

  • Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling.
  • Samenwerken met je favoriete collega in een enthousiast en ervaren team.
  • Je komt te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer.
  • In eerste instantie een tijdelijk contract voor 24-32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Dan nodigen we jullie graag uit om als duo te solliciteren! Tijdens het sollicitatieproces gaan jullie samen deelnemen aan de gesprekken, waarbij we onder andere gaan letten op jullie dynamiek en samenwerking.

Jullie gaan samen deel uitmaken van hetzelfde team, waar jullie teamverband volledig tot zijn recht komt. Nadat jullie allebei je eigen inwerkperiode hebben gehad, gaan wij ons best doen om jullie zoveel mogelijk samen in te roosteren. Hoewel jullie dus gaan samenwerken, is er ook genoeg ruimte om met je andere collega’s te werken en van hun expertise te leren. 

Hebben we jullie interesse gewekt? Reageer dan direct op deze vacature middels de button hieronder.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord