Over ons

Vacature Paraveterinair Spoedkliniek

De functie

Als paraveterinair van de afdeling spoed van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Geen enkele dag is hetzelfde, dus saai is het zelden. Op ieder moment kan er een dier binnenkomen dat met spoed jouw hulp nodig heeft. Je leert hierdoor te schakelen en snel te handelen. Door deze manier van werken merk je dat ons team heel hecht is, we maken elkaar in alle staten mee. Hierdoor heb je een sterk groepsverband en veel respect voor elkaar. Dit is voelbaar en kenmerkt ons team. En één ding is zeker: werken bij de spoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een paraveterinair. Je werkt als paraveterinair op onze spoedpoli, in de opname en achter de balie. Je werkt overdag, ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. We hebben een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk is voor de 24/7 opname en de spoedopvang.

Wie zoeken wij?

Als paraveterinair bij het MCD mag je echt heel veel doen en kan je je goed door ontwikkelen. De dierenarts luistert naar jouw bevindingen en met zijn allen leren we je op jouw tempo zoveel mogelijk. We leren je bijvoorbeeld om een infuus te plaatsen, neussonde aan te brengen of een katheter. 

  • Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk.
  • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken.
  • Je werkt zorgvuldig en snel.
  • Je bent in bezit van eigen vervoer en woonachtig in regio Amsterdam ivm de onregelmatige diensten.
  • Je werkt dag-, avond-, nacht -en weekenddiensten. Daarnaast word je ook regelmatig ingeroosterd tijdens feestdagen.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is. De specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts.

  • Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. 
  • Een enthousiast en ervaren team.
  • Je komt te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. 
  • In eerste instantie een tijdelijk contract voor 24-32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature middels de button hieronder

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord