Over ons

Vacature Paraveterinair Spoedkliniek (24-32 uur per week)

De functie

Als paraveterinair van de Spoedkliniek van het Medisch Centrum voor Dieren weet je nooit wat de dienst zal brengen. Saai is het zelden. Eén ding is zeker: werken bij de spoed draagt bij aan de ontwikkeling van jouw veterinaire kennis en kunde.

Wegens uitbreiding zijn wij op zoek naar een paraveterinair. Je werkt als paraveterinair op onze spoedpoli of -opname: overdag, ’s avonds, ’s nachts en in het weekend. Het aanbod van patiënten is zeer divers en beslist uitdagend. Je werkt samen met ervaren paraveterinairen zodat je als collega’s van elkaar kunt leren. We hebben een vaste groep paraveterinairen die verantwoordelijk is voor de 24/7 opname en de spoedopvang.

Wie zoeken wij?

Jij bent afgestudeerd als paraveterinair en je hebt ongeveer 2 jaar werkervaring in een dierenartsenpraktijk. Je bent minimaal 1 dag per week in het weekend beschikbaar en je bent bereid om te werken in onregelmatige diensten. Zowel zelfstandig als in teamverband werk je zorgvuldig en snel.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 150 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing een 1e-lijns dierenarts.

Een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende functie met ruimte voor eigen ontwikkeling. Je werkt in een enthousiast en ervaren team. Je komt werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. Wij bieden in eerste instantie een tijdelijk contract voor 24-32 uur per week. Daarnaast bieden wij goede arbeidsvoorwaarden zoals een passend salaris met groeimogelijkheden, deelname aan pensioenfonds Zorg & Welzijn en een volledige vergoeding van de reiskosten.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord