Over ons

Vacature Stagiair Paraveterinair

Let op, tot de zomer zitten wij vol!

Wil je stagelopen bij het MCD, ben je minimaal 18 jaar oud en zit je in je laatste studiejaar van je opleiding tot paraveterinair? Ben je bereid om op onregelmatige tijden en in de weekenden stage te lopen? Dan zoeken wij jou!

Over ons – MCD AniCura

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts. De Spoedkliniek bestaat uit ongeveer 60 mensen. Het is een hecht team met een open en informele werksfeer.

De stage

Je wordt als stagiaire onderdeel van onze Spoedkliniek. Je werkt nauw samen met de dierenartsen en paraveterinairen van deze afdeling. Als stagiaire loop je mee met de paraveterinair bij paraveterinaire taken zoals bijv. bloedafname, toedienen medicatie, aanleggen infuus, fixeren dieren en algemene verzorging poli- en opname patiënten, ondersteunen dierenarts/paraveterinair bij onderzoeken, triage en laboratoriumdiagnostiek. Schoonmaken, bijvullen en wassen zijn werkzaamheden die ook behoren tot deze functie. Kortom: het is de perfecte stageplek om de benodigde skills als aankomend paraveterinair goed onder de knie te krijgen.

Wij werken in wisselende diensten. Deze diensten zijn verdeeld over 24 uur en gedurende 7 dagen per week. Je zult daarom ook in avonden, weekenden en nachten stagelopen, evenals tijdens de feestdagen. Je bent tijdens het werk altijd onderdeel van een team en staat met andere collega’s op de werkvloer.

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) voor een periode van 10 tot 20 weken. Je volgt momenteel een opleiding tot paraveterinair.

  • Je bent enthousiast, zelfstandig en communicatie.
  • Je werkt proactief.
  • Je bent flexibel inzetbaar en leergierig.
  • Een leuke, gevarieerde en uitdagende stage waar je veel gaat leren.
  • Je werkt mee in een enthousiast en ervaren team.
  • Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer.
We komen graag met je in gesprek! Reageer direct op deze vacature middels de button hieronder

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord