Over ons

Vacature stagiair(e) Receptie/Front Office

De stage

Volg je een opleiding op het gebied van hospitality of office management en ben je gek op dieren? Dan hebben we een toffe stage voor jou! Maak van je passie je werk en kom stage lopen bij het Medisch Centrum voor Dieren. Als stagiair(e) Receptie/Front Office ondersteun je onze receptionisten bij het bemannen van de Front Office van onze spoed- en specialistenkliniek. Onze receptie is dé spil van onze dierenkliniek en verantwoordelijk voor een groot deel van de communicatie met de huisdiereigenaar, van begin tot eind.

Tijdens je stage leer je wat het werken als Receptionist(e) bij een Front Office in een drukke spoed- en specialistenkliniek voor dieren inhoudt, welke processen er zijn en hoe je effectief kunt schakelen tussen de eigenaar en de verschillende afdelingen. Naast het ontvangen van eigenaar en dier, leer je (zowel in ‘real life’ als telefonisch) vragen van – soms ongeruste – eigenaren, dierenartsen of paraveterinairen te beantwoorden. Je leert hoe je afspraken inplant voor onze specialistische afdelingen en hoe je eigenaren begeleidt bij de afspraak, de inschrijving en de financiële afronding verzorgt.

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoedkliniek, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts. De Spoedkliniek bestaat uit ongeveer 60 mensen. Het is een hecht team met een open en informele werksfeer.

Wie zoeken wij?

We zijn op zoek naar een enthousiaste en leergierige stagiair(e) voor een periode van 10 tot 20 weken. Je volgt momenteel een relevante Mbo-opleiding.

Je houdt van dieren, bent gastvrij en beschikt over goede communicatieve en sociale vaardigheden. Patiënten worden door jou liefdevol onthaald, je ademt gastvrijheid en bent in staat om die soms ietwat nerveuze eigenaar een hart onder de riem te steken. Je bent oplettend en neemt initiatief, een plasje opdweilen of iemand die slecht ter been is van koffie voorzien, doe jij met alle plezier. In de wachtkamer voelt iedereen zich bij jou op z’n gemak. Je bent handig met computers en het is fijn als je een beetje stressbestendig bent. De stage is bedoeld als meewerkstage voor 32 uur per week.

Jouw profiel:

  • Je volgt momenteel een relevante Mbo-opleiding
  • Je vindt het leuk om het eerste aanspreekpunt en het gezicht van de kliniek te zijn
  • Je bent enthousiast, zelfstandig en communicatief
  • Je hebt geen moeite met de Engelse taal
  • Je hebt affiniteit met dieren

Écht een super leuke stage bij een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het is een verantwoordelijke, afwisselende en uitdagende stage waarbij je werkt voor verschillende afdelingen. Je werkt samen met een gedreven Front Office manager en ervaren receptionisten, die je alles zullen leren over het vak. Je hebt de kans te werken in een dynamisch bedrijf dat volop in ontwikkeling is met een informele en open werksfeer. In de pauze lunch je met en luister je naar de verhalen van collega’s op de werkvloer. En heb je een break nodig? Dan ga je even langs de honden- of kattenopname om met onze patiënten te knuffelen.

De ingangsdatum is in overleg voor een periode van 10 -20 weken. Onze kliniek is gevestigd in Amsterdam Westpoort en goed bereikbaar met het OV.

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken of ben jij die (ex) paraveterinair die op zoek is naar een andere rol? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via onderstaande link. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen met vacatures@mcvoordieren.nl.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord