Over ons

Vacature Veterinair Ondersteuner Spoedkliniek

Je wordt als veterinair ondersteuner/dierverzorger onderdeel van onze Spoedkliniek. Je werkt nauw samen met de dierenartsen en paraveterinairen van deze afdeling. Als dierverzorger ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van de algemene verzorging van patiënten in de opname-afdeling en polikliniek. Daartoe behoort het uitlaten van de honden, verzorgen van juiste huisvesting en schoonmaken van de hokken. Daarnaast zul je de paraveterinairen ondersteunen met het vasthouden van de patiënten, uitvoeren van laboratoriumwerkzaamheden zoals bloedonderzoek en communicatie met de klanten. Schoonmaken, bijvullen en wassen behoort ook tot de functie. Naarmate de ervaring vordert wordt er verwacht dat je de patiënten kunt nakijken, bloedafname kunt verrichten en infuus kunt aansluiten.

Wij werken in wisselende diensten. Deze diensten zijn verdeeld over 24 uur en gedurende 7 dagen per week. Je zult daarom ook in avonden, weekenden en nachten werken. Je bent tijdens het werk altijd onderdeel van een team en staat met andere collega’s op de werkvloer.

Paraveterinairen in opleiding, studenten diergeneeskunde of afgestudeerde dierverzorgers. Je bent ook welkom om te reageren als je geen opleiding hebt, maar wel werkzaam bent in de veterinaire sector. Bijvoorbeeld als vrijwilliger in een groot dierenasiel, of anderzijds. Een link met de veterinaire sector heeft onze voorkeur. 

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts. De Spoedkliniek bestaat uit ongeveer 60 mensen. Het is een hecht team met een open en informele werksfeer. dierenarts.

Een 0-uren of vast uren contract met aandacht voor persoonlijke en professionele groei, een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioenregeling, opvang van je eigen huisdier & korting bij alle AniCura klinieken in Nederland). Ook biedt deze baan je kansen om naast je opleiding (als je nog studeert) te werken in een verwijskliniek, waar op hoog niveau wordt gewerkt. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s die je willen helpen.

Ben jij de enthousiaste collega die wij zoeken? Solliciteer dan via onderstaande link.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord