Over ons

Vacature werkstudent Spoedkliniek

De functie

Je wordt als werkstudent onderdeel van onze Spoedkliniek. Je werkt nauw samen met de dierenartsen en paraveterinairen van deze afdeling. Als werkstudent ben je onder andere verantwoordelijk voor het uitvoeren van paraveterinairen taken zoals bloedafname, toedienen medicatie (PO, SC, IM, IV en/of CRI), aanleggen infuus, fixeren dieren, algemene verzorging poli- en opname patiënten, ondersteunen dierenarts/paraveterinair bij onderzoeken, röntgenfoto’s maken, telefonie, triage, communicatie met klant (ontvangst/nazorg) en laboratoriumdiagnostiek. Schoonmaken, bijvullen en wassen behoren ook tot de functie. Daarnaast word je tijdens polidiensten ook ingezet om anamnese en klinisch onderzoek te doen. Naarmate jouw ervaring vordert wordt verwacht dat je meer handelingen kunt uitvoeren zoals het plaatsen van neussondes, urinekatheters, een urethra-obstructie bij een kat kunt verhelpen en kunt reanimeren.

Kortom: het is de perfecte bijbaan om de benodigde skills als aankomend dierenarts goed onder de knie te krijgen.

Wij werken in wisselende diensten. Deze diensten zijn verdeeld over 24 uur en gedurende 7 dagen per week. Je zult daarom ook in avonden, weekenden en nachten werken. Je bent tijdens het werk altijd onderdeel van een team en staat met andere collega’s op de werkvloer.

Dierenarts Spoedkliniek

Het Medisch Centrum voor Dieren is een spoed- en specialistenkliniek voor dieren. Het MCD is, op de Universiteitskliniek in Utrecht na, de grootste kliniek van Nederland en is 24/7 geopend. In totaal werken er ruim 120 mensen bij het MCD verdeeld over 7 afdelingen: spoed, interne geneeskunde, chirurgie, dermatologie, radiologie, oogheelkunde en orthopedie. De Spoedkliniek onderzoekt en behandelt dieren wanneer hun eigen dierenarts gesloten is, de specialisten werken op een verwijzing van een 1e-lijns dierenarts. De Spoedkliniek bestaat uit ongeveer 60 mensen. Het is een hecht team met een open en informele werksfeer.

Wij zoeken enthousiaste diergeneeskunde studenten die naast hun studie voldoende tijd hebben om bij ons te komen werken (bijvoorbeeld vanwege een tussenjaar). Omdat we starten met een gedegen en omvangrijke training heb je de eerste weken zeker tijd voor 4 diensten per week. Het aantal diensten per week zal daarna in onderling overleg zijn.

Een 0-uren contract met aandacht voor persoonlijke en professionele groei, een marktconform salaris en aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden (zoals een goede pensioenregeling, volledige reiskostenvergoeding woon-werkverkeer, opvang van je eigen huisdier en korting bij alle AniCura klinieken in Nederland). De diensten zijn flexibel in te delen, dus ook met het openbaar vervoer zijn we goed te bereiken. Daarnaast biedt deze baan je kansen om naast je opleiding te werken op een verwijskliniek, waar op hoog niveau wordt gewerkt. Je kunt altijd terugvallen op één van onze gedreven collega’s die je willen helpen.

Ben jij die enthousiaste collega die wij zoeken? Stuur ons dan jouw CV en motivatiebrief via onderstaande link. Mocht je vragen hebben over de vacature, dan kun je contact opnemen met vacatures@mcvoordieren.nl.

 

Deel deze pagina

Onze receptionisten staan je graag te woord