Artrosepoli

De orthopeden van het MCD behandelen al jaren veel honden en katten met artrose. Om deze honden en katten én hun eigenaren nog beter te kunnen helpen, begonnen we een Artrosepoli.

Ons motto: ‘Voor ieder dier met artrose een behandelplan op maat!’

Wat is de artrosepoli?

Bij de afdeling Orthopedie van het Medisch Centrum voor Dieren Amsterdam worden al jaren veel honden en katten met artrose behandeld. We zien dat artrose bij dieren de kwaliteit van leven zeer vermindert en dat de behandeling van deze dieren bij veel eigenaren vragen oproept. De behandeling van artrose vraagt om een maatwerk-oplossing. ‘De’ behandeling van artrose bestaat niet, maar er zijn een heleboel behandelingen mogelijk, elk met eigen voor- en nadelen en do’s en dont’s.

Speciaal daarom begonnen we een artrosepoli, waar we deze patiënten intensief kunnen begeleiden richting de goede behandeling. Hierdoor hebben deze dieren een betere kwaliteit van leven. Dat gunnen we elke hond of kat met artrose!

Wat doen we op de artrosepoli?

Op de artrosepoli onderzoeken en behandelen we honden en katten met artrose. We vinden het belangrijk dat u als eigenaar goed bent voorgelicht over artrose en de vele behandelmogelijkheden. Deze hebben we allemaal voor u op een rijtje gezet. Daarna gaan we samen met u een beslissing maken voor de behandeling die het best bij uw dier en uw situatie past.

Artrose is een chronische ziekte, vaak met terugkomende ups en downs in de klachten. Daarom moet het behandelplan regelmatig worden gecontroleerd of bijgesteld. Naar verloop van tijd is een andere behandeling mogelijk beter geschikt voor uw dier. U komt op de artrosepoli op een uitgebreid eerste consult, daarna krijgt u een vaste arts voor de herhaalconsulten.

Voor ieder dier met artrose een behandeling op maat!

Meer weten?

Kies uw huisdier

     

Heeft u een kat, ga hier gelijk naar de katten artrose test.

Of kijk hier voor praktische informatie over

arthrose 
Lees verder
Deel deze pagina
LinkedIn
Facebook
Email
WhatsApp
Onze receptionisten staan je graag te woord
Gerelateerde berichten
Uw betrouwbare online apotheek Drogisterij Unique in Nederland