Beste huisdiereigenaar,
waarmee kunnen we je helpen?

Klantervaringen

Jaarlijks ontvangen we zo’n 10.000 honden- en kattenliefhebbers die door hun huis-dierenarts zijn doorverwezen naar de specialist of spoed-dierenarts in Amsterdam.

Soms is dit bezoek eenmalig en neemt de eigen dierenarts de behandeling na het eerste bezoek weer over. In andere gevallen blijven de patiënten een langere periode bij ons onder behandeling. Gelukkig krijgen we daarna regelmatig brieven en foto’s van onze patiënten en hun baasjes, om ons te vertellen hoe het nu met hun huisdier gaat.

Selecteer hieronder van welke afdeling u de klantervaringen wilt bekijken.

 

Department dropdown

Gewoon super

We brachten Nina, ons hondje, meer dood dan levend bij de spoedkliniek. Ze reageerde helemaal niet meer, we dachten echt dat dit het einde zou zijn. Gelukkig waren jullie er voor haar! Direct aan het infuus en een echo gemaakt. Daar knapte ze al wat van op. Ze moest echter wel nog een operatie en er werd duidelijk verteld dat dit een risicovolle operatie zou zijn met een onzekere uitkomst. Maar de operatie ging voorspoedig. Ze heeft een week bij jullie gelogeerd op de opname afdeling en al gauw werd ons duidelijk dat iedereen wel een beetje gek op Nina was geworden. Dat deed ons goed. Iedereen verzorgde haar ook echt zo goed! En liefdevol! Nu is ze alweer een tijdje thuis en hebben we de laatste controle in het ziekenhuis gehad. Nina gaat nu heel goed! Ze eet en drinkt goed en krijgt haar gekke trekjes alweer een beetje terug. Met de dag wordt ze sterker. Ik dank jullie allen ten zeerste!!

Hond

Mijn hondje is 3 dagwn geleden bijna gestikt omdat die geen lucht meer kreeg nu is die geopereerd operatie was niet erg geslaagd na 3 dagen kon k weer terecht nadat die bijna gestikt was want ze zaten bomvol nu zijn er fotos gemaakt en als vervolg niks gevonden verder wilden/konden ze niks meer doen dus weer weggestuurt met niks en gewn reden waardoor dit is gebeurt k ben erg bezorgd en vind dit gewn goede dierenklinkiek daarnaast is t ook aardig prijzig en kom k niet verder bedankt voor niks en de rekening van 300 euro weer na de 1200 van eerder.

Beste Sharon, heel begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over uw hond, benauwdheid is een van de naarste dingen om te zien bij een dier. We zouden u graag nog eens spreken om u uit te leggen wat de door ons gevonden oorzaak is van de benauwdheid, wat we er aan hebben gedaan om dit zo goed mogelijk te verbeteren en wat we denken dat er nu nog speelt. Sterkte met Diesel!

Gat in oog door tik van kat

Afgelopen jaar heel erg geschrokken, na een bezoek bij een kennis begon mijn hondje ineens heel erg te schreeuwen, Nadat ik gelijk naar haar toeging niks te zien maar de volgende dag zat haar oog dicht. Mn huisarts bleef maar hobbyen met zalfjes en het werd steeds maar erger. Nadat het compleet infecteerde ten einde raad MCD gebeld en werd verwezen naar Dokter verbrugge. Oogje genas en binnen drie maanden was het oogje genezen. ?????? Dokter Verbrugge, ongelofelijk bedankt voor de goede zorgen en vakkundigheid!!

Deskundig, behulpzaam, duidelijk en snel aan de beurt.

Jimmy 1,5 jr oud en al heel wat pech in zijn leven gehad. Wel een baasje maar geen thuis. Hij kuierde wat af ! Totdat ik om hem ontfermde, zijn 3e eigenaresse. Ik beloofde hem een ' forever home'. Na 2,5 maand was hij 5 lange dagen zoek. Dagen gezocht en hij heeft zelfs in de krant gestaan ! Totdat ik hem hoorde terug miauwen, bij mijn geroep. Dat er iets mis was, zag ik meteen. Een gecompliceerde bekken- kom breuk. Intens en verdrietig bericht. Ik ben daarom zo blij, dat de Orthopedische chirurg, Jimmy met een plaat en schroeven, heeft kunnen fixen en dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Jimmy geduld noem ik hem, als hij dat nog even heeft, kan hij straks weer 100% kat zijn. En dat verdient hij !!!

Spoedgeval .Ervaring met dr.Wendy.

We hebben een zeer goede ervaring gehad met dr. Wendy. Dr. Wendy heeft veel tijd voor ons genomen en ons zeer gerust gesteld! Ook heeft zij duidelijk en goed uitgelegd wat de vervolgstappen voor ons waren.

Als nieuw na nekhernia operatie

Z'n drie maanden geleden is onze Boxer Luna geopereerd aan haar nekhernia, ze is hiervan volledig genezen dankzij de vakkundige artsen van het mcd. Zeer professioneel dierenziekenhuis met vakkundige en lieve mensen!

Geen afspraak hond hoge koorts

Onze Franse Bulldog is hier bekend en kreeg plots hoge koorts. Onze plaatselijke dierenarts was gesloten dus Amsterdam gebeld. Werden niet geholpen!!!!! Bullen arts Sleeuwijk gebeld weliswaar uurtje rijden voor ons maar hier wordt je altijd top geholpen. Ernstige blaasontsteking vastgesteld!!!!! Amsterdam heeft bekwame artsen werken en ik begrijp ook dat het een spoedkliniek is met doorverwijzing maar door wat beter te luisteren naar je klant en desnoods telefonisch advies te geven komt dat wat prettiger overzicht dan dat je een standaard verhaaltje afsteekt.

Beste meneer Dordregt, we vinden het vervelend dat u zich niet geholpen voelde toen Max koorts had. We zijn op dit moment aan het uitzoeken wat er precies gebeurd is zodat we op uw verhaal kunnen reageren. Vriendelijke groeten, Medisch Centrum voor Dieren

Goede zorgen voor onze Ziva

Vanmiddag met onze Ziva op na controle geweest. Ze heeft op 6 februari een TTA operatie ondergaan en ze is in 8 weken tijd zo goed hersteld dat ze alweer bijna alles mag. Dankjewel Roelof voor het uitvoeren van de operatie, Ziva en wij zijn erg blij met de expertise van jullie gehele team. Nu onder begeleiding fysio bij universiteit in Utrecht dus onze Ziva komt er weer helemaal bovenop.

Erg behulpzaam en meelevend personeel

Onze hond Ozzy kwam met spoed bij het MCD binnen. Hij had acute stembandverlamming waardoor hij aan het stikken was. Hij werd met spoed zaterdags geopereerd door Dr. Sjollema. Wij werden keurig op de hoogte gehouden en na een uur kwam Dr. Sjollema ons uitgebreid vertellen hoe het was gegaan. Het was ook prettig om te horen dat hij ook onze dierenarts op de hoogte hield. De volgende dag mocht Ozzy mee naar huis en om verder te herstellen. Nu gaat het prima met Ozzy. Hij is weer helemaal de oude. Onze dank is daarom enorm groot voor het redden van onze vriend en maatje

Denemarken 2019 met Marijn, wie had dat ooit gedacht!

In de zomer van 2018 werd Marijn ziek. Onze andere teckel was net een maand daarvoor doodgegaan en het verdriet zat nog diep. Grote schrik dus. Een echo, (voor ons gevoel) liters laxeermiddel en een hele berg pillen en 2 pittige operaties verder (en dat bij een ouwe zemelaar van bijna 13) kwam de diagnose: kwaadaardige anaalklier tumor. Nou lekker dan. Gingen we nou allebei onze freckels in 1 jaar verliezen? Onze ouwe man bleek een taaie. As we speak genieten we nu bijna een jaar later van een heerlijke vakantie in Denemarken. Met gravhund. Wij zijn Bart Sjollema en zijn team ontzettend dankbaar! Altijd mochten we bellen en dingen vragen, er werd altijd tijd voor ons gemaakt. Nooit het gevoel gehad dat we niet serieus werden genomen. Ook de dames aan de telefoon bij de receptie waren altijd vol begrip en geduld. Als je liefste huisdier zo ziek is, is dat onbetaalbaar! Wij hopen nog heel wat avonturen met onze teckel te beleven. De toekomst blijft onzeker, maar we gaan er voor!

Onze receptionisten staan je graag te woord