Beste huisdiereigenaar,
waarmee kunnen we je helpen?

Klantervaringen

Jaarlijks ontvangen we zo’n 10.000 honden- en kattenliefhebbers die door hun huis-dierenarts zijn doorverwezen naar de specialist of spoed-dierenarts in Amsterdam.

Soms is dit bezoek eenmalig en neemt de eigen dierenarts de behandeling na het eerste bezoek weer over. In andere gevallen blijven de patiënten een langere periode bij ons onder behandeling. Gelukkig krijgen we daarna regelmatig brieven en foto’s van onze patiënten en hun baasjes, om ons te vertellen hoe het nu met hun huisdier gaat.

Selecteer hieronder van welke afdeling u de klantervaringen wilt bekijken.

 

Department dropdown

Zorgzaam en betrokken

Een paar maanden geleden werd er lymfeklierkanker bij mijn saarlooswolfhond caine ontdekt . Na 3 weken werd er me verteld dat caine de tijd niet kon winnen. die dag kwam ook de eerste arts nog even ij caine kijken. Hij had zijn dossier gevolgd. Dat deed me wel wat , omdat de betrokkenheid laat zien die ze hier hebben. Jammerlijk genoeg heeft caine het niet mogen redden , maar dankzij hun hebben we nog wat langer tijd samen gehad. Ook bedankt voor het kaartje dat ik en mijn gezin heb mogen ontvangen .

Tico geopereerd aan halshernia

Dr. Roelof Maarschalkerweerd Heeft Tico op 24-02-2020 geopereerd aan een hals hernia. Tico is hiervan nu herstellende. Maar het gaat heel goed met Tico. Omdat wij in een flat wonen hebben wij een Hondenbuggy aangeschaft omdat Tico te zwaar is om te tillen naar beneden.wij Willen iedereen die bij Tico zijn operatie geholpen heeft bedanken. Wat een goed ziekenhuis is dit en fijn dat wij bij de operatie mochten mee kijken. Het personeel heeft ons alles wat er ging gebeuren met Tico rustig en goed uitgelegd ze waren er betrokken. Ron en Bianca

Gewoon super

We brachten Nina, ons hondje, meer dood dan levend bij de spoedkliniek. Ze reageerde helemaal niet meer, we dachten echt dat dit het einde zou zijn. Gelukkig waren jullie er voor haar! Direct aan het infuus en een echo gemaakt. Daar knapte ze al wat van op. Ze moest echter wel nog een operatie en er werd duidelijk verteld dat dit een risicovolle operatie zou zijn met een onzekere uitkomst. Maar de operatie ging voorspoedig. Ze heeft een week bij jullie gelogeerd op de opname afdeling en al gauw werd ons duidelijk dat iedereen wel een beetje gek op Nina was geworden. Dat deed ons goed. Iedereen verzorgde haar ook echt zo goed! En liefdevol! Nu is ze alweer een tijdje thuis en hebben we de laatste controle in het ziekenhuis gehad. Nina gaat nu heel goed! Ze eet en drinkt goed en krijgt haar gekke trekjes alweer een beetje terug. Met de dag wordt ze sterker. Ik dank jullie allen ten zeerste!!

Hond

Mijn hondje is 3 dagwn geleden bijna gestikt omdat die geen lucht meer kreeg nu is die geopereerd operatie was niet erg geslaagd na 3 dagen kon k weer terecht nadat die bijna gestikt was want ze zaten bomvol nu zijn er fotos gemaakt en als vervolg niks gevonden verder wilden/konden ze niks meer doen dus weer weggestuurt met niks en gewn reden waardoor dit is gebeurt k ben erg bezorgd en vind dit gewn goede dierenklinkiek daarnaast is t ook aardig prijzig en kom k niet verder bedankt voor niks en de rekening van 300 euro weer na de 1200 van eerder.

Beste Sharon, heel begrijpelijk dat u zich zorgen maakt over uw hond, benauwdheid is een van de naarste dingen om te zien bij een dier. We zouden u graag nog eens spreken om u uit te leggen wat de door ons gevonden oorzaak is van de benauwdheid, wat we er aan hebben gedaan om dit zo goed mogelijk te verbeteren en wat we denken dat er nu nog speelt. Sterkte met Diesel!

Gat in oog door tik van kat

Afgelopen jaar heel erg geschrokken, na een bezoek bij een kennis begon mijn hondje ineens heel erg te schreeuwen, Nadat ik gelijk naar haar toeging niks te zien maar de volgende dag zat haar oog dicht. Mn huisarts bleef maar hobbyen met zalfjes en het werd steeds maar erger. Nadat het compleet infecteerde ten einde raad MCD gebeld en werd verwezen naar Dokter verbrugge. Oogje genas en binnen drie maanden was het oogje genezen. ?????? Dokter Verbrugge, ongelofelijk bedankt voor de goede zorgen en vakkundigheid!!

Deskundig, behulpzaam, duidelijk en snel aan de beurt.

Jimmy 1,5 jr oud en al heel wat pech in zijn leven gehad. Wel een baasje maar geen thuis. Hij kuierde wat af ! Totdat ik om hem ontfermde, zijn 3e eigenaresse. Ik beloofde hem een ' forever home'. Na 2,5 maand was hij 5 lange dagen zoek. Dagen gezocht en hij heeft zelfs in de krant gestaan ! Totdat ik hem hoorde terug miauwen, bij mijn geroep. Dat er iets mis was, zag ik meteen. Een gecompliceerde bekken- kom breuk. Intens en verdrietig bericht. Ik ben daarom zo blij, dat de Orthopedische chirurg, Jimmy met een plaat en schroeven, heeft kunnen fixen en dat ik de juiste keuze gemaakt heb. Jimmy geduld noem ik hem, als hij dat nog even heeft, kan hij straks weer 100% kat zijn. En dat verdient hij !!!

Spoedgeval .Ervaring met dr.Wendy.

We hebben een zeer goede ervaring gehad met dr. Wendy. Dr. Wendy heeft veel tijd voor ons genomen en ons zeer gerust gesteld! Ook heeft zij duidelijk en goed uitgelegd wat de vervolgstappen voor ons waren.

goed en minder goed

philos moest donderdag opgenomen worden hij is echt liefdevol behandeld en opgevangen echo en biopt genomen , vrijdag middag even op bezoek en wandelen en ’s avonds weer naar huis het wachten op de medicijnen duurde heel erg lang maar het was ook vreselijk druk,, helaas heb ik geen instructies meegekregen en weet ook niet wanneer ik terug moet komen , ook voor de operatie van de bijnier, helaas is er nog steeds niets bekend van de biopt die bijna 14 dagen geleden is genomen, vandaag gebeld maar helaas moet morgen maar weer terug bellen , dit alles maakt mij zeer verdrietig

Als nieuw na nekhernia operatie

Z’n drie maanden geleden is onze Boxer Luna geopereerd aan haar nekhernia, ze is hiervan volledig genezen dankzij de vakkundige artsen van het MCD. Zeer professioneel dierenziekenhuis met vakkundige en lieve mensen!

Geen afspraak hond hoge koorts

Onze Franse Bulldog is hier bekend en kreeg plots hoge koorts. Onze plaatselijke dierenarts was gesloten dus Amsterdam gebeld. Werden niet geholpen!!!!! Bullen arts Sleeuwijk gebeld weliswaar uurtje rijden voor ons maar hier wordt je altijd top geholpen. Ernstige blaasontsteking vastgesteld!!!!! Amsterdam heeft bekwame artsen werken en ik begrijp ook dat het een spoedkliniek is met doorverwijzing maar door wat beter te luisteren naar je klant en desnoods telefonisch advies te geven komt dat wat prettiger overzicht dan dat je een standaard verhaaltje afsteekt.

Beste meneer Dordregt, we vinden het vervelend dat u zich niet geholpen voelde toen Max koorts had. We zijn op dit moment aan het uitzoeken wat er precies gebeurd is zodat we op uw verhaal kunnen reageren. Vriendelijke groeten, Medisch Centrum voor Dieren

Onze receptionisten staan je graag te woord