Beste huisdiereigenaar,
waarmee kunnen we je helpen?

Klantervaringen

Jaarlijks ontvangen we zo’n 10.000 honden- en kattenliefhebbers die door hun huis-dierenarts zijn doorverwezen naar de specialist of spoed-dierenarts in Amsterdam.

Soms is dit bezoek eenmalig en neemt de eigen dierenarts de behandeling na het eerste bezoek weer over. In andere gevallen blijven de patiënten een langere periode bij ons onder behandeling. Gelukkig krijgen we daarna regelmatig brieven en foto’s van onze patiënten en hun baasjes, om ons te vertellen hoe het nu met hun huisdier gaat.

Selecteer hieronder van welke afdeling u de klantervaringen wilt bekijken.

 

Department dropdown

Goede en slechte kanten

Toen mijn hond Sultan bloed begon over te geven ben ik natuurlijk hierheen gesjeesd. De mevrouw aan de balie vond dat het niet zo erg was en ik moest maar wachten en was de laatste persoon. Ondertussen kotste Sultan de hele wachtkamer vol met bloed en zat hij trillend en viel om en raakte af en aan buiten bewustzijn. Er spoot ook bloed van achteren uit. Ondanks mijn smeekbedes vond zij dat hij gewoon een beetje misselijk was. Toen er een dierenarts langsliep raakte die meteen gestresst toen hij de hoeveelheid bloed zag en riep " Wie heeft die hond hier zo in de wachtamer geplaatst". De dierenarts heeft Sultan WEL meteen mee genomen en aan het infuus gelegd omdat hij geheel uitgedroogd was. Sultan is drie dagen gebleven en goed geholpen. Al met al is mijn klacht dus meer dat ik begrijp dat er triage moet plaatsvinden maar dit was echt ondermaats. Een hond met een grasaar in zijn oor ging voor. En dat is superhinderlijk en supersneu maar volgens de DA zweefde Sultan op het randje van leven en dood?

Bedankt voor uw review en fijn om te lezen dat Sultan goed behandeld is. Vervelend dat de eerste opvang niet goed lijkt te zijn gegaan. Omdat het bijna een jaar geleden is, kunnen we helaas niet meer uitzoeken wat er precies gebeurd is, maar we nemen uw feedback uiteraard mee. We blijven proberen onze triage zo goed mogelijk te doen en ons personeel hier ook steeds in te trainen. Veel geluk met Sultan. Vriendelijke groeten, Medisch Centrum voor Dieren
 

Zeer dankbaar voor de vriendelijkheid en deskundigheid.

Brits Korthaar kat Benjamin, met patella luxatie. Intake met orthopeed Dick van Zuilen zeer verhelderend. Als eigenaar werd ik door het hele proces geleidt. Na de operatie mocht ik in de bijkom-kamer bij Benjamin zíjn alwaar de chirurg zich kwam voorstellen en mij inlichtte over de gang van zaken mbt de operatie. Instructies en medicatie mee naar huis! Na 2 weken hechtingen eruit. Na 6 weken eindcontrole met foto's. Deze laatste werden uitgebreid besproken door Dick van Zuilen. We zijn nu in totaal 12 weken na de operatie en het gaat fantastisch met Benjamin. Loopt weer normaal en doet of er niets gebeurt is!!! MCD Orthopedie, mijn dank voor de goede zorgen en de hulp aan Benjamin die hij zo hard nodig had!! Vriendelijke groet Ellen Vrugt.

Lucky en de Gras Aar

Er zat een gras aar in het oor van Lucky. Zo eentje die steeds verder naar binnen kruipt. De MCD-arts viste er ‘m zo uit. Hier zie je Lucky die ligt bij de komen van de narcose.

Leven gered.

Onze Golden Retriever Beer is met ernstig inwendig letsel bij het MCD binnengebracht. De internisten Celine Bik en Bart Ruijter hebben de onderzoeken en opname uitgevoerd. De chirurg Mike Hubers heeft niet minder gedaan dan de hond van de drempel van de dood teruggehaald. De zorg, professionaliteit en eigenlijk de liefde waarmee deze artsen werken heeft ons enorm geraakt. Grote complimenten voor deze professionals! En een absolute aanwinst voor Amsterdam

Nanoek is gelukkig nog bij ons

Na een forse aanrijding (bekken en achterpoot gebroken) hebben wij Nanoek hier laten opereren. De operatie is goed gelukt werd ons verteld, jammer genoeg bleek Nanoek ook een bloedtransfusie nodig te hebben. Met veel toewijding is gezocht naar bloed waarbij medewerkers bereid waren hun eigen kat als donor in te zetten. Ja, alles bij elkaar heeft aardig wat gekost maar het is ook specialistische dieren geneeskunde. Dank voor hetgeen jullie vakmanschap, jullie empathie en de prestatie. Een voor iedereen die discussies over rekeningen wil voorkomen; overweeg serieus je huisdier te verzekeren.

Slechte communicatie, geen begrip

Door miscommunicatie in 2016, hadden wij de indruk dat we met een extra oogonderzoek in 2018 onze hond wel vrijgegeven voor het fokken kan worden. Nu bleek dat dat niet meer mogelijk was, waren we teleurgesteld. De behandelende oogarts had geen begrip voor onze situatie, was kort af en was zichtbaar geïrriteerd. Kortom we hebben op een onprettige manier met deze oogarts gecommuniceerd.

2 jaar extra na vaststelling anaalklierzakkanker bij Ablo

Na twee operaties en 5 injecties voor de chemokuur, heeft onze hond Ablo 2 jaar extra gekregen van dr. Sjollema en dr. Bosje. De 2 operaties zijn vakkundig door dr. Sjollema uitgevoerd. Daarna de chemokuur bij dr. Bosje. Wat onderging onze Ablo het fantastisch, mede door de zeer goede begeleiding van de dokters en assistenten. Hij heeft nog 2 fantastische jaren bij ons gekregen. Daarvoor onze dank. We missen Ablo nu heel erg. Hij is 12 1/2 jaar geworden.

Rust zacht, lieve Loesje

Kerstavond, Ongerust, het ging niet goed met Loesje. Dus het MCD gebeld en een afspraak gemaakt. Rond 8 uur was ik gearriveerd. Het liep wat uit, het was druk. Ik was niet zo ongerust dat ik dacht dat ze opgenomen moest worden. Kuurtje prednison, inpakken en wegwezen dacht ik. Dat viel even anders uit. Ondertussen werd het drukker en drukker dus ik moest wachten. Ik mocht met Loes in de onderzoekskamer wachten. Duurde lang allemaal, maar ja, het is een spoedkliniek. Ik wil ook snel geholpen worden als mijn huisdier in acute nood is. lang verhaal kort… uitslagen van bloedtest en röntgen waren binnen. De röngen zag er slecht uit. Er moest nog een bloedtest gedaan worden. Ondertussen had de dierenarts mijn Loesje verhuisd naar een zuurstof kooi, ze was toch wel erg benauwd. En toen kwam de uitslag van de laatste test. Het doodvonnis. Ik zag die niet aankomen en raakte verschrikkelijk overstuur. Mijn lieve knuffelige luidruchtie aanwezige Loesje. Ik mocht niet egoïstisch zijn, de prognose was rampzalig. Dus, heb ik die ene allermoeilijkste beslissing moeten nemen. Rust zacht Lieve Loesje ik mis je vreselijk. Bedankt lieve medewerkers en met name dierenarts Annemieke voor je medeleven.

Heel veel dank!

Het gaat goed met onze Pino. Wat waren we geschrokken en ongerust. Pino had een "pit" in zijn dunne darm en hij moest een hele dag overgeven, wilde niet eten en alleen nog water drinken. De volgende dag voor de tweede keer naar de dierenarts en gelukkig na foto's direct doorverwezen naar jullie. een spoedoperatie werd het. We zijn dankbaar dat het goed gaat en denken de "pit" getraceerd te hebben. Een soort dennenappeltje van een boom in de omgeving.

Tex is kind aan huis….

Tex was 4 maanden en brak zijn pootje bij het spelen met een andere hond. Liefdevol opgevangen bij MCD en wij mochten bij beide operaties aanwezig zijn. Na de 3 maanden herstel kon het beestje weer genieten en wij als baasjes ook. Nu is hij 10 maanden en begint aan een nieuw verhaal bij het MCD. Patella Luxatie is geconstateerd. De eerste operatie staat gepland en we gaan wederom een zwaar traject benchrust in. Maar wij hebben nu ook weer alle vertrouwen in de kundigheid van de afdeling en hopen dat onze Tex over een paar maanden kan genieten van het hond zijn zonder de fijne medewerkers van het MCD.

Onze receptionisten staan je graag te woord